Στην Καλαμπάκα για νέο “τρίποντο” ο Γ.Σ. Αλμυρού (pregame)

Με «όπλο» την ψυχολογία, απόρροια της εκπληκτικής πορείας του στον β’ γύρο του πρωταθλήματος, ο Γ.Σ. Αλμυρού αγωνίζεται σήμερα στην Καλαμπάκα με τα Μετέωρα (3 μ.μ.).
Οι «κυανόλευκοι» αγνοούν την ήττα για οκτώ σερί αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο πανηγύρισαν έξι νίκες, ενώ έφεραν και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι στις τέσσερις τελευταίες εξόδους τους κατέκτησαν ισάριθμα «τρίποντα», χωρίς να δεχθούν γκολ.
Πλην του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Χαρχαλάκη, που είναι κλινήρης λόγω ίωσης, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού Αλέξανδρου Κούρτογλου.
Αυτοί είναι οι: Λέτσο, Κοντογεωργάκης, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Στογιαννίδης, Καραγεωργόπουλος, Καναβός, Ζαφειρίδης, Χαλάτσης, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Βαγενάς, Ηλιόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Ευάγγελος Λαθύρης της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τον Χρήστο Δόσκορη της ίδιας Ένωσης και τον Νίκο Τσιπούρα της ΕΠΣ Φωκίδας, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από την ΕΠΣ Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις