Βεργέτης: Αυτό που στερηθήκαμε στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές το πήραμε στην Καβάλα

“Αυτό που στερηθήκαμε τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις, ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς” τόνισε ο Στάικος Βεργέτης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Καβάλα, όπου οι “Βολιώτες” επικράτησαν με 1-0, χάρη σε γκολ του Κρουθ στο 94′.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βεργέτη:

«Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν αγώνα ποδοσφαιρικό. Ακριβώς αυτό που λέει η φράση, ποδοσφαιρικό παιχνίδι.

Πολλές μονομαχίες. Είχαν πάθος και οι δυο ομάδες, θέλανε να κερδίσουν, το διεκδίκησαν πάρα πολύ. Νομίζω ότι στο Α` μέρος βγήκαμε σε κάποιες επιθέσεις με καλές προϋποθέσεις τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε μη έχοντας καλή τελική πάσα.

Στο Β` μέρος η Καβάλα ήταν καλύτερη από μας, μας πίεσε, κέρδισε πολλές στατικές φάσεις. Αδυνατούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα στα πόδια μας και αυτό μας έφερνε πάλι σε θέση άμυνας. Κόντρα στη ροή του αγώνα, αυτό που στερηθήκαμε τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές δεχόμενοι γκολ στις καθυστερήσεις, ευτυχήσαμε να το βάλουμε εμείς. Καλή συνέχεια στην Καβάλα και στον κ. Δερμιτζάκη ο οποίος είναι ένα κόσμημα για την πόλη σας. Έχω την τιμή να συνεργαστώ μαζί του και είναι ένας προπονητής από τον οποίον έχω πάρει πολλές επιρροές. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις