ΒΙΝΤΕΟ: Η Συν. Τύπου Ολυμπιακός Β- Διαγόρας Ρ.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Ολυμπιακός Β.- Διαγόρας Ρ. (0-1), που έγινε στο γήπεδο Νεάπολης στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.
Στο τέλος της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι, που εκπροσωπήθηκαν από τον προπονητή τους Πέτρο Ρουτζιέρη και τον ποδοσφαιριστή Λεωνίδας Κασνέτση,  έμειναν στα τυπικά τονίζοντας κυρίως το πόσο σημαντικό ήταν για εκείνους το αποτέλεσμα απέναντι σε ένα δυνατό και ιστορικό αντίπαλο.
Αντίθετα ο Ηλίας Σολάκης ήταν εκείνος που στην πρώτη εντός έδρας παρουσία του ως πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού Β., είπε τα πράγματα με το όνομά τους και στάθηκε στη διάθεση των παικτών, που δεν έδειξαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λέγοντας πως κάποιοι από αυτούς ήταν τουλάχιστον νωχελικοί κι ότι αυτό είναι κάτι που θα πρέπει αφενός να το δουν ως ομάδα, αλλά είναι και κάτι που πρέπει να δουλέψει κάθε ποδοσφαιριστής με τον εαυτό του, για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αντώνης Τσιάρας που εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του απέδωσε την ευθύνη της εμφάνισης καθαρά στους ποδοσφαιριστές, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει για το καλό της ομάδας, αλλά και προσωπικά καθενός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις