Αποχώρησε η Μεταμόρφωση από τη Γ’ Εθνική μπάσκετ !

Σαν “βόμβα” έπεσε στο βολιώτικο μπάσκετ η αποχώρηση της Μεταμόρφωσης για οικονομικούς λόγους απ’ το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής και μάλιστα λίγες ώες πριν την 3η αγωνιστική. Η βολιώτικη ομάδα, υποβιβάζεται αυτόματα δύο κατηγορίες. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής…

…”το Σωματείο ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου, με έγγραφό του, αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης της κατηγορίας και το άρθρο 47 παρ. 2 των κανονισμών υποβιβάζεται δύο Κατηγορίες και υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών και λόγω του ότι η αποχώρηση του σωματείου ΑΟ Μεταμόρφωση Β. έγινε στην 3η αγωνιστική του Α’ γύρου τα αποτελέσματα της 1ης και 2ης αγωνιστικής δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με την Μεταμόρφωση Βόλου”.