Τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου

Στην παρούσα φάση τις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ απασχολεί πως θα βγούμε από αυτή την κρίση που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός και στη συνέχεια, πότε και αν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Με δεδομένο, πάντως, πως υπολείπονται τρεις αγωνιστικές για τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, φαντάζει πιθανό το πρωτάθλημα να συνεχιστεί μετά τα μέσα Μαΐου, όταν και πιστεύεται πως θα υπάρξει ύφεση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Αυτό, βέβαια, έχει να κάνει και με τα υπόλοιπα επαγγελματικά πρωταθλήματα, καθώς δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, για παράδειγμα, η Φούτμπολ Λιγκ και να διακοπούν οριστικά τα πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ και της Σούπερ Λιγκ 2.

Είναι γεγονός, πως και η ΟΥΕΦΑ επιθυμεί να ολοκληρωθούν κανονικά όλα τα ευρωπαϊκά πρωτάθλημα και προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν και οι λίγκες στην Ελλάδα. Ανάλογα, βέβαια, πότε θα καταλαγιάσει η πανδημία.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοί τους, μένουν σπίτια τους, μαζί με τις οικογένειές τους, τηρούν τα μέτρα και τους κανόνες υγιεινής και περιμένουν τις εξελίξεις. Είναι λογικό να μην μπορούν να συνηθίσουν να είναι εκτός αθλητικών χώρων και να μην προπονούνται, από τη στιγμή που τα πάντα είναι κλειστά. Προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, προσέχοντας τη διατροφή τους κι όσοι έχουν τη δυνατότητα, γυμνάζονται μέσα στο σπίτι τους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ηλίας Σολάκης, εξακολουθεί να βρίσκεται στη Φλώρινα μαζί με την οικογένειά του, οι Αντώνης Τσιάρας και Βασίλης Κουτσιανικούλης είναι στα σπίτια τους στη Λάρισα, ο Νίκος Γιδόπουλος βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του στα Τρίκαλα, ενώ το σύνολο των ποδοσφαιριστών που δεν είναι Βολιώτες έχουν μεταβεί στις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Στο Βόλο βρίσκονται οι Στάθης Ρόκας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Λόρι Κέρη, Σεραφείμ Παπαϊωάννου και Κλεβί Κόλα.