Τσιμπανάκος: Με κούρασε η αμφισβήτηση και η κακοπροαίρετη κριτική

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος με δηλώσεις του στη εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε για μια ακόμη φορά πως είναι ανοιχτός σε κάθε συζήτηση με όποιον επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Τόνισε, ωστόσο, πως προέχει να ξεπεράσουμε τον εφιάλτη του κορωνοϊού και υπάρχει χρόνος μπροστά για συζητήσεις και αποφάσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ευριπίδη Τσιμπανάκου:
«Αν θεωρούν κάποιοι, ότι εμείς που βρισκόμαστε στα ηνία της ΠΑΕ δεν φροντίζουμε για το καλό του Ολυμπιακού και μας θεωρούν ως αποτυχημένους, ας έρθουν να αναλάβουν οι ίδιοι την ομάδα ή να φροντίσουν να φέρουν μεγαλοεπενδυτές, ικανούς να οδηγήσουν ψηλότερα τον σύλλογο. Έχουμε βαρεθεί την αμφισβήτηση και την κακοπροαίρετη κριτική από τον καναπέ και τις καφετέριες. Εμείς αναλάβαμε μια ομάδα από το μηδέν, η οποία δεν αγωνιζόταν σε κανένα πρωτάθλημα, ούτε στο ερασιτεχνικό, κουβαλώντας χρέη του παρελθόντος. Με πολύ κόπο και χρήμα καταφέραμε ο Ολυμπιακός Βόλου να παίζει και πάλι σε μια επαγγελματική κατηγορία. Κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Αν και στο ξεκίνημα της χρονιάς ποτέ δεν είπαμε πως αυτοσκοπός της ομάδας ήταν η άνοδος. Σίγουρα, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και κάθε χρόνο θέτει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει. Αυτό δεν σημαίνει πως αν στο τέλος δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα η χρονιά είναι αποτυχημένη.
Μετά από τρία χρόνια περιπλάνησης στη Γ’ Εθνική, ο Ολυμπιακός φέτος επέστρεψε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, έγινε ΠΑΕ και προσπάθησε για το καλύτερο. Όλοι όσοι είμαστε στη διοίκηση της εταιρείας και ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος και τα υπόλοιπα μέλη, φροντίζουμε με πολύ κόπο και θυσίες να λειτουργεί η ομάδα επαγγελματικά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να υπάρχουν χρέη στο τέλος της χρονιάς. Για μας είναι προσωπικό στοίχημα η ΠΑΕ να είναι καθαρή από χρέη και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις.
Όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, εδώ είμαστε να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση υπάρχει για την ανάληψη του πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Αν βρεθεί το άτομο που θα πληροί τις προϋποθέσεις και θα έχει τα εχέγγυα να αναλάβει τον Ολυμπιακό και να του δώσει μεγαλύτερη ώθηση, του παραχωρούμε χωρίς κανένα οικονομικό αντίτιμο τις μετοχές.
Υπάρχει χρόνος μπροστά, καθώς στην παρούσα φάση αυτό που προέχει είναι να ξεπεράσουμε τον… εφιάλτη που λέγεται κορωνοϊός. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και στα πρωταθλήματα, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναδιαρθρώσεις. Το σενάριο των δύο ομίλων στη Φούτμπολ Λιγκ, που θα είναι στην ουσία η Β’ Εθνική κατηγορία (σ.σ. δεν θα υπάρχει του χρόνου η Σούπερ Λιγκ 2) μπορεί στο τέλος να υλοποιηθεί. Ο Ολυμπιακός Βόλου το βλέπει με θετικό μάτι και θα παλέψει με τις υπόλοιπες ομάδες για να επιτευχθεί».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις