Μεγαλύτερο το πρόβλημα που βιώνουν οι ξένοι παίκτες της ΠΑΕ Βόλος

Στην ΠΑΕ Βόλος τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην καθημερινότητα της ομάδας είναι μεγάλα, όπως για όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς έχουν… νεκρώσει τα πάντα. Η ομάδα κλείνει ένα μήνα από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, το μεγαλύτερο πρόβλημα το βιώνουν οι ξένοι παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται- οι περισσότεροι- μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Κι αυτό, καθώς όλοι παραμένουν στον Βόλο, παρακολουθώντας και αυτοί τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τον κορωνοϊό. Ιδιαίτερα οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές της ομάδας (Μουνίθ, Κάσες, Τσίκα, Γκουαροτσένα) ανησυχούν για τους δικούς τους, καθώς η Ισπανία πλήττεται σε μεγάλο βαθμό από τον κορωνοϊό (η δεύτερη χώρα στην Ευρώπη μετά την Ιταλία), με τα θύματα να είναι εκατοντάδες καθημερινά.
Όλοι οι παίκτες, πάντως, φροντίζουν να τρέχουν καθημερινά μόνοι τους κάποια χιλιόμετρα, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, καθώς η μετακίνηση για άθληση, ως γνωστόν, επιτρέπεται. Παράλληλα, συνεχίζουν να εφαρμόζουν το πρόγραμμα προπονήσεων στο σπίτι, που τους έχει δώσει η τεχνική ηγεσία, προκειμένου να μην χάσουν τελείως την επαφή με την προπόνηση, εξαιτίας της καραντίνας που έχουν μπει, λόγω του κορωνοϊού.
Είναι λογικό να υπάρχει σε όλους ανησυχία για το τι θα ισχύσει με τα συμβόλαια, καθώς η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, επιφέρει οικονομικό μαρασμό στις ομάδες, οι οποίες είναι δύσκολο να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, όταν δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αυτή την στιγμή σε ποια από τα προσδοκόμενα έσοδα μπορούν να υπολογίζουν. Η παύση πληρωμών δεν συμβαίνει μόνο στα τηλεοπτικά έσοδα, αλλά και από τους υπόλοιπους χορηγούς. Οι περισσότεροι σύλλογοι της Σούπερ Λιγκ, μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ Βόλος, λειτουργούν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μέσω των εσόδων τους και βλέπουν να μην μπαίνουν στο ταμείο έσοδα από τηλεοπτικά και χορηγούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις