Στον Ολυμπιακό Β. πιστεύουν πως μπορεί να ολοκληρωθεί η Football League

Από τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ τάσσονται υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και εφόσον παρθεί μια τέτοια απόφαση, είναι πολύ πιθανό να έχουμε οριστική διακοπή και στα άλλα δύο επαγγελματικά πρωταθλήματα, αυτά της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.
Βέβαια, όσον αφορά το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς υπολείπονται μόλις τρεις αγωνιστικές, οι οποίες μπορούν να διεξαχθούν, εφόσον ξεπεραστεί η κρίση του κορωνοϊού και οι ομάδες κάνουν μια μίνι προετοιμασία στα μέσα Μαΐου.
Αυτής της άποψης τάχθηκε και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Ηλίας Σολάκης, ο οποίος με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε πως με προϋποθέσεις μπορεί να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Υποστήριξε, ωστόσο, πως ουσιαστικά οι ομάδες θα κατέβουν να αγωνιστούν προκειμένου να βγάλουν την υποχρέωση, καθώς μετά από μια περίοδο παρατεταμένης αγωνιστικής απραξίας είναι δύσκολο και να επανέλθουν οι παίκτες σε αγωνιστικό ρυθμό και να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο. Όταν μάλιστα θα έχει ανέβει και η θερμοκρασία, ενώ θα υπάρχει και ο φόβος τραυματισμού για τους ποδοσφαιριστές.
Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό Βόλου περιμένουν τις εξελίξεις, με τους παίκτες να προσπαθούν να γυμναστούν όσο αυτό είναι εφικτό, σε περίοδο καραντίνας, όπου απαγορεύονται οι προπονήσεις σε αθλητικούς χώρους. Μιλώντας με ποδοσφαιριστές της ομάδας, μας τόνισαν πως τηρούν καθημερινά ένα πρόγραμμα προπόνησης στο σπίτι, τη στιγμή που και οι ίδιοι δεν θέλουν να μείνουν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, καθώς είναι επαγγελματίες και σέβονται τον εαυτό τους και αυτό που κάνουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις