TV: Οι ταινίες της Μ. Πέμπτης (16/4)

 

Στις 21:00 το STAR προβάλει την δραματική ταινία του Σκορτσέζε  «Σιωπή». Η ταινία διηγείται την ιστορία δύο Πορτογάλων Ιεραποστόλων του 17ου αιώνα, που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι στην Ιαπωνία προκειμένου να αναζητήσουν τον αγνοούμενο μέντορα τους Πατέρα Φερέιρα και να διαδώσουν την αλήθεια του Χριστιανισμού. Εκείνη την εποχή στην Ιαπωνία οι φεουδάρχες άρχοντες και οι διοικούντες Σαμουράι ήταν αποφασισμένοι να εξαφανίσουν τον Χριστιανισμό από τον τόπο τους. Οι χριστιανοί διώκονταν και βασανίζονταν μέχρι να αποστατήσουν, δηλαδή να αποκηρύξουν την πίστη τους, διαφορετικά αντιμετώπιζαν έναν αργό και βασανιστικό θάνατο…

Στις 22:00 ο ALPHA προβάλει την ταινία «Οι δέκα εντολές». Βιβλική επική ταινία που παρουσιάζει τη ζωή του Μωυσή από τη γέννησή του μέχρι τις περιπέτειές του στην Αίγυπτο όταν αναλαμβάνει να οδηγήσει τους Εβραίους σε μια νέα γη.

Διαβάστε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Μ. Πέμπτη από τα ιδιωτικά κανάλια αλλά και τη δημόσια τηλεόραση:

20:00 Καπετάν φαντής μπαστούνι– Ελληνική ταινία -ALPHA

20:45 Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ – Ξένη ταινία -ANT1

21:00 Το κυνήγι της ευτυχίας – Ξένη ταινία -MEGA

21:00 Σιωπή – Ξένη ταινία -STAR

21:00 Ben Hur – Ξένη ταινία -Open TV

21:30 Planet Earth 2– Ντοκιμαντέρ -ΣΚΑΪ

22:00 Αδελφός Άννα – Ελληνική ταινία -ΕΡΤ 1

22:00 Οι δέκα εντολές – Ξένη ταινία -ALPHA

22:30 Blue Planet 2– Ντοκιμαντέρ -ΣΚΑΪ

23:00 Η Βίβλος – Ξένη ταινία -ANT1

23:10 Saint and Strangers – Ξένη ταινία -MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις