Τζέκος: “Καμιά κατηγορία δεν είναι εύκολη”

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σελλάνων, Δήμος Τζέκος, μίλησε στο Karditsasport.gr για την κατάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου, για τον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και φυσικά την ομάδα του.

Αναλυτικά:

Έχουν ακουστεί πολλά όσον αφορά την Γ’ ΕΘΝΙΚΗ και την ποιότητα του Ποδοσφαίρου που παίζεται. Όμως καμία κατηγορία δεν είναι εύκολη.

Ακόμη και όταν μία ομάδα προσπαθεί να παραμείνει σε αυτή. Στον όμιλό μας υπήρχαν πολλές καλές ομάδες και αν εξαιρέσει κανείς τον ΠΙΕΡΙΚΟ που ξεχώρισε οι άλλες ήταν περίπου στο ίδιο αγωνιστικό επίπεδο και αυτό καθιστά τα περισσότερα αμφίρροπα και όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά στην διάρκεια υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο ρόστερ αλλά και πάλι διατηρηθήκαμε σε αξιόλογο επίπεδο.

Άλλωστε ο ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ έχει πλέον την εμπειρία της κατηγορίας και τον τρόπο να διατηρεί ένα καλό όνομα.

Με την προσπάθεια της Διοίκησης, του κόουτς και φυσικά των παικτών και η φετινή χρονιά μπορεί να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τη νέα περίοδο η Καρδίτσα θα έχει τρεις ομάδες στην Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, που εκτός των άλλων αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που θέλουν να εξελιχθούν.

Η επόμενη ημέρα μετά την Πανδημία δεν θα είναι η ίδια στην ζωή μας και φυσικά το Ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση.

Θα επηρεαστεί και αυτό φυσιολογικά από την οικονομική κρίση.

Οι ομάδες πλέον θα αναθεωρήσουν την οργάνωση τους και πλέον το κάθε ευρώ θα υπολογίζεται.

Ας ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την απειλή, ας επιστρέψουμε υγιείς στα γήπεδα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε“.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις