Στα πέναλτι προκρίθηκε η Αγχίαλος

Στα πέναλτι «έκλεψε» την πρόκριση από τον Ηρακλή Βόλου, η Αγχίαλος. Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου κατάφερε με δύο γκολ του Μούσα να ισοφαρίσει τον Ηρακλή και να οδηγήσει το παιχνίδι στη Ρώσικη ρουλέτα. Στη διαδικασία των πέναλτι η Αγχιαλίτες επικράτησαν με 4-3 των «κυανόλευκων» του Βόλου και πέρασαν στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Το παιχνίδι που ξεκίνησε στις 2.30 το μεσημέρι, διεξήχθη στο Γήπεδο Αγχιάλου.

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Περίπου δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Νούσιας έβγαλε ωραία πάσα στον Τσουκάλη κι αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ, 1-0 υπέρ του Ηρακλή Βόλου, ενώ στις καθυστερήσεις του δευτέρου ημιχρόνου ο Μούσα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Νικητής ωστόσο δεν βγήκε ούτε από τα τριάντα λεπτά τις παράτασης. Στο 99΄ο Τσατσαρώνης με σουτ από πλάγια θέση έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 120΄, όμως μίλησε και πάλι ο Μούσα, ο οποίος με πολύ ωραίο και τεχνικό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Ανατολή και οδήγησε το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι.

Από τα ένδεκα βήματα για τον Ηρακλή Βόλου αστόχησε ο Κοντοβάς και ο Τσατσαρώνης, ενώ το πέναλτι του Μαυρόπουλου απέκρουσε ο Ανατολής. Έτσι, η ομάδα της Νέας Αγχιάλου αναδείχθηκε νικήτρια με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι. Στη δεύτερη φάση του θεσμού, οι Αγχιαλίτες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού, Σαρακηνός – Νίκη Βόλου.

Αγχίαλος: Ρωμανός, Τσαρδακάς, Μαυρόπουλος, Μηδειάτης, Τσακόγιας, Φούκης (61′ Βέτσικας), Σίμος, Ρούλης (71′ Πύλος), Μούσα, Καραγιώργος, Κολώνης (90′ Σγατζής)

Ηρακλής Βόλου: Ανατολής, Τσαντόπουλος, Κοντοβάς, Ψαρόμπας, Μοράλες, Καλλιακούδας (76′ Πολυχρόνου), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (83′ Τσάγγαρης), Τσουκάλης, Αραμπατζής (71′ Τσατσαρώνης)

Σκόρερ: Μούσα, Τσουκάλης, Τσατσαρώνης

Διαιτητής: Νικόπουλος
Α΄ Βοηθός: Κούστας
Β΄ Βοηθός: Τσακουμής

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις