Μόνο ΝΙΚΗ με Εθνικό Φιλιππιάδας (pregame)

Οι εξωαγωνιστικές εξελίξεις κυριάρχησαν στο στρατόπεδο της Νίκης την εβδομάδα που πέρασε, με την ΕΠΟ να αποφασίζει πως η έφεση για την μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» δεν έπρεπε καν να συζητηθεί, με την ΕΠΟ να κάνει δεκτή την ένσταση του Πιερικού για ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου της Χάλκης και τέλος να μην εκδίδει κατάσταση υγείας στους κυανόλευκους που είχε ως αποτέλεσμα ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος να μένει εκτός αποστολής.

Στον αγωνιστικό τομέα εκτός του Αλέξανδρου Μπιτσάκου από το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Φιλιππιάδας θα απουσιάσει και ο Στέλιος Νάκας, που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας από τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Για τη Νίκη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην του νικηφόρου καθώς σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον δεν καταρριφθούν οι αποφάσεις των Πειθαρχικών Επιτροπών της ΕΠΟ, η ομάδα θα αποχαιρετήσει το στόχο της πρώτης θέσης, μπαίνοντας παράλληλα σε περιπέτειες.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Κώστας Βελιτζέλος για να επαναφέρουν τη Νίκη στο δρόμο των επιτυχιών είναι οι εξής: Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κιπτίου, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Σταυράκης, Χολέβας.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι καθώς στους έξι μέχρι τώρα αγώνες του μετρά τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες διατηρώντας μάλιστα το μηδέν στα μετόπισθεν. Στην έδρα του έχει το απόλυτο κερδίζοντας κατά σειρά Ρήγα Φεραίο (2-0), Οπούντιο Μαρτίνου (1-0) και τον Φωκικό (1-0). Εκτός έδρας η ομάδα της Φιλιππιάδας έχει κατακτήσει τρεις ισοπαλίες με Α.Ε. Καραϊσκάκης, Φαρκαδόνα και Τύρναβο.

Ο Εθνικός βρίσκεται από χθες (31/10) στο Βόλο και σήμερα θα επιδιώξει να συνεχίσει την πορεία πρωταθλητισμού, που τον έχουν φέρει στη 2η θέση με 12 βαθμούς

Στην αποστολή της ομάδας από τη Φιλιππιάδα δεν βρίσκονται οι τραυματίες Φώτης και Νίκου. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιώργος Ανδρικόπουλος και ο Φώτης Σιδέρης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Μαγκάκη. Η αποστολή: Μπαντής, Τρανουλίδης, Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Λέντζος, Παπαβασιλείους, Γιαννούλης, Νικολαΐδης, Γήτας, Τσακανίκας, Χρηστογιάννης, Κολιάκης, Λάππας, Σιδέρης, Ανδρικόπουλος, Κώνστας, Κόμνος,Παπαρούνας.

Διαιτητές

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας από την ΕΠΣ Γρεβενών ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα Νίκη Βόλου – Εθνικός Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Θεοδόσης Φαλτάκας επίσης από την ΕΠΣ Γρεβενών και Γιώργος Στεφανής, από την Ένωση Καρδίτσας.

Παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Σιούτας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις