Μουφί: «Υπάρχει ενδιαφέρον από Ολυμπιακό»

Ενήμερος για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δήλωσε στον Τύπο της πατρίδας του ο Φαχντ Μουφί. Ο Μαροκινός δεξιός μπακ, που μένει ελεύθερος από την Τοντέλα, πρόσθεσε πάντως πως ερίζουν κι άλλες ομάδες για την απόκτησή του.

«Ο εκπρόσωπός μου μου έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον από Πόρτο, Μπενφίκα και Ολυμπιακό. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, όταν βγούμε από αυτή την κατάσταση με τον κορωνοϊό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την πορεία μου στην Τοντέλα και το να ενδιαφέρονται ομάδες όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα για μένα με κάνει περήφανο», τόνισε ο 24χρονος άσος. «Στόχος μου για την επόμενη ομάδα μου είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι συνέχεια, προκειμένου να βρίσκομαι στην εθνική Μαρόκου», πρόσθεσε.

Ο Μουφί είχε φέτος 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Διακρίνεται για την ταχύτητά του, ενώ μπορεί να δώσει λύσεις και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο παίκτης που πέρασε και από τις ακαδημίες της Λιόν είναι μια ενδιαφέρουσα και ταυτόχρονα οικονομικά προσιτή λύση για μια θέση που αποτελεί… ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε ο Ελαμπντελαουί δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του, ενώ ο Γκασπάρ είναι «αλμυρός» καθώς η ρήτρα αγοράς του από την Σπόρτινγκ είναι ύψους 1 εκατ. ευρώ.