TV: Οι ταινίες της Κυριακής (17/05)

Στις 21:15 ο ΣΚΑΪ προβάλει την περιπέτεια «Επικίνδυνη αποστολή: Μυστικό Έθνος». Ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει μια νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα. Να διαλύσει το Συνδικάτο, μία σκιώδη οργάνωση άριστα εκπαιδευμένων πρακτόρων, που αποκαλύπτεται ότι δρα ενάντια στα μυστικά σχέδια της αμερικανικής Κυβέρνησης, ώστε να επικρατήσει μια νέα τάξη πραγμάτων. Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας. Στόχος του Ίθαν Χαντ όπως πάντα, να προστατέψει τους φίλους του και να κάνει το αδύνατο… δυνατό, όσο επικίνδυνο κι αν είναι.

Στις 22:00 ο ALPHA θα δείξει την ξένη ταινία «Iron man». O δισεκατομμυριούχος βιομήχανος, εφευρέτης και πλέι-μπόι Τόνι Σταρκ, πρόεδρος της μεγαλύτερης αμερικανικής εταιρείας οπλικών συστημάτων, απολαμβάνει τη φήμη του έχοντας στο πλάι τον πιστό συνεργάτη και μέντορά του, Ομπαντάια Στέιν και την προσωπική γραμματέα του, Πέππερ Ποτς. Η ζωή του, όμως, θα ανατραπεί, όταν κατά τη διάρκεια επίδειξης ενός νέου υπερ-όπλου στο πεδίο της μάχης, του πυραύλου «Τζέρικο», ο Σταρκ πέφτει θύμα επίθεσης και απαγωγής από μια ομάδα αντιμαχόμενων. Υπό τις διαταγές του μυστηριώδη αρχηγού τους, ο Σταρκ πιέζεται τώρα να κατασκευάσει γι’ αυτούς ένα αποτελεσματικό όπλο εναντίον των αμερικανικών στρατευμάτων. Ωστόσο, το πολυμήχανο μυαλό του, θα τον βοηθήσει τελικά να ξεφύγει και να επιστρέψει στην Αμερική. Σύντομα, όμως θα καταλάβει ότι η αποτυχημένη απαγωγή του δεν ήταν, παρά μόνο η αρχή, μπροστά σε όλο αυτό που θα κληθεί να αντιμετωπίσει…

Στις 23:30 το Mega προβάλει την  ξένη ταινία «Η εμμονή». Η Τέλι Παρέτα καταφεύγει σε ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει την απώλεια του 8χρονου γιου της σ’ ένα αεροπορικό ατύχημα. Προς μεγάλη της έκπληξη, ο ψυχίατρος ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν υπήρξε ποτέ και ότι τα οκτώ χρόνια αναμνήσεων είναι αποκύημα της φαντασίας της! Η Τέλι θα γνωρίσει έναν πατέρα με παρόμοια εμπειρία και μαζί θα προσπαθήσουν  να αποδείξουν την ύπαρξη των παιδιών τους….

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα με όλες τις ταινίες που θα προβληθούν σήμερα Κυριακή (17/05) από την τηλεόραση.

20:00  Το ανθρωπάκι – Ελληνική ταινία – ALPHA

20:50  Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη – Ελληνική ταινία – MEGA

21:00  Μια Ελληνίδα στο χαρέμι – Ελληνική ταινία – STAR

21:00  Η αγάπη μας – Ελληνική ταινία – Open TV

21:15 Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος – Ξένη ταινία – ΣΚΑΪ

21:30 Σκυλάκια στο διάστημα – Ταινία κινουμένων σχεδίων – ΕΡΤ 1

21:30 Ακατάλληλο για ανηλίκους – Ξένη ταινία – ΕΡΤ 3

22:00 Iron Man – Ξένη ταινία – ALPHA

22:30 Λουκουμάδες με μέλι – Ελληνική ταινία – ΕΡΤ 2

22:30 Αγάπη μόνο – Κωμωδία – ANT1

23:15 Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού – Ξένη ταινία – Open TV

23:20 Η εμμονή – Ξένη ταινία – MEGA

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις