“Βλέπει… Ροχάνο ο Πλατανιάς”

Αν και τα πρωταθλήματα της τρέχουσας σεζόν δεν έχουν ολοκληρωθεί και οι ομάδες περιμένουν τις τελικές αποφάσεις της πολιτείας σχετικά με τη δυνατότητα ολοκλήρωσής τους, κάποιοι σύλλογοι έχουν αρχίσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο Πλατανιάς που θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2 εξετάζει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και ανάμεσα σ’ αυτούς, σύμφωνα με το κρητικό ενημερωτικό portal, capitano.gr, βρίσκεται ο Αργεντινός επιθετικός της Νίκης Βόλου, Αντόνιο Ροχάνο.

Το δημοσίευμα:

Οι «κόκκινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Αντόνιο Ραούλ Ροχάνο.

Στη Super League 2 επικρατεί η απόλυτη αβεβαιότητα, αναφορικά με την… επόμενη μέρα και αυτή η κατάσταση δεν θα μπορούσε ν’ αφήσει ανεπηρέαστο και τον Πλατανιά.

Ο χανιώτικος σύλλογος περιμένει, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, τις εξελίξεις για το αν τελικά ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό.

Φαίνεται, πάντως, ότι στον Πλατανιά κάνουν και ορισμένες… προεργασίες για τη νέα αγωνιστικό περίοδο, όσο πρώιμο και αν ακούγεται κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα, έτσι, με πληροφορίες, οι «κόκκινοι» έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Αντόνιο Ροχάνο. Ο 29χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή χρονιά με τη Νίκη Βόλου στη Football League.

Έχει, δηλαδή, 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλούς και 8 γκολ. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση και το βιογραφικό του αρκετά ελκυστικό. Ο λατινοαμερικανός στράικερ έχει παίξει, μεταξύ άλλων, στην 1η κατηγορία της Σκωτίας με τη Χάμιλτον, ενώ πήγε στη Νίκη από τη Διναμό Τιφλίδας.