Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη στη Φούτμπολ Λιγκ παρουσία και του Ολυμπιακού Β.

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος έχουν την Τετάρτη 27/5 στις 17.00 οι 14 ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ, μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδα Λεουτσάκο.
Αναμένεται να παρθεί απόφαση για το αν θα επανέλθουν στις προπονήσεις οι ομάδες. Όλα είναι ανοιχτά, όσον αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Κι αυτό, καθώς οι ομάδες φαίνεται να είναι αντίθετες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, τη στιγμή μάλιστα, που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση, μετά από πρωτοβουλία του Ολυμπιακού Βόλου, για αναδιάρθρωση και τη δημιουργία μιας Β’ Εθνικής χωρισμένη σε δύο ομίλους (Βόρειος και Νότιος από 16 ομάδες). Η νέα κατηγορία θα προκύψει από τη συνένωση της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.
Το πιθανότερο είναι στην τηλεδιάσκεψη να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της αναδιάρθρωσης από τους 14 εκπροσώπους των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ, αυτή τη φορά μαζί με τον πρόεδρο της Ένωσης, Λεωνίδα Λεουτσάκο.
οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου βρίσκονται καθημερινά σε επαφές με υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαίρου για το θέμα της αναδιάρθρωσης και δηλώνουν αισιόδοξοι για θετική έκβαση της υπόθεσης.
Για να προχωρήσει, ωστόσο, η αναδιάρθρωση θα πρέπει να είναι σύμφωνη η ΕΠΟ, η οποία θα και θα πάρει την απόφαση, με τις ευλογίες, βέβαια και της πολιτείας.
Όπως και να έχει, το θέμα της αναδιάρθρωσης έχει ανοίξει για τα καλά με τον Ολυμπιακό Βόλου να μπαίνει μπροστάρης στην προσπάθεια αυτή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις