Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Ιέ

Ο κεντρικός αμυντικός της Τραμπζονσπόρ, Έντγκαρ Ιέ, που αγωνίζεται δανεικός στη Φέγενορντ, προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού.
Την ώρα που οι Ουσεϊνού Μπα και Ρούμπεν Σεμέδο φέρονται ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των Άρσεναλ και Μπενφίκα, στον Ολυμπιακό δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και εξετάζουν διάφορες λύσεις για παν ενδεχόμενο.

Μία από αυτές είναι ο Ιέ, ο 26χρονος Πορτογάλος στόπερ της Τραμπζονσπόρ. Ο κεντρικός αμυντικός της τουρκικής ομάδας προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει αγωνιστεί ακόμα στις Μπαρτσελόνα Β και Βιγιαρεάλ Β.

Τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στην Μπελενένσες και τον Ιούλιο του ίδιου έτους τον απέκτησε η Λιλ που έδωσε 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στην Ναντ και το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στην Τραμπζονσπόρ, η οποία με τη σειρά της τον δάνεισε στην Φέγενορντ.

Ο Ιέ έχει συμβόλαιο ως το 2022 με την τουρκική ομάδα και η αξία του είναι κοντά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον γνωρίζει και έχει θετική άποψη για την αξία του. Επομένως αν αποχωρήσει κάποιος εκ των Μπα και Σεμέδο είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να προχωρήσει για την απόκτηση του Ιέ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις