Ολυμπιακός: Στη… γωνία για Ιέ και Νάρσινγκ

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος, ωστόσο στον Ολυμπιακό συνεχίζουν το… ψάξιμο για την ενίσχυση της ομάδας. Η προτεραιότητά των Πειραιωτών είναι η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ κι ένα από τα τελευταία ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο είναι του Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ο οποίος παλαιότερα είχε γίνει… σίριαλ για την ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Ολλανδός ακραίος προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη Φέγενορντ (32 συμ./7 γκολ, 1 ασίστ), δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα, ωστόσο η ολλανδική ομάδα ψάχνεται για να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια μετά την πανδημία και του Νάρσινγκ συγκαταλέγεται στη συγκεκριμένη λίστα, όπως γράφεται στο εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ατζέντης του είναι ο Μίνο Ραϊόλα, με τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αρκετά καλές σχέσεις.

Την ίδια στιγμή στο μεγάλο Λιμάνι θέλουν να είναι έτοιμη και στο ενδεχόμενο που έχουν κάποια… απώλεια στο κέντρο της άμυνάς τους, με πιθανή πώληση του Σεμέδο ή του Σισέ. Γι’ αυτό έχει μπει στη λίστα τους ο Ένγκαρ Ιέ, που κι αυτός αγωνίστηκε φέτος στη Φέγενορντ, αλλά ως δανεικός από την Τραμπζονσπόρ. Η ολλανδική ομάδα δύσκολα θα μπορούσε να τον κρατήσει, αφού θα έπρεπε να ανανεωθεί ο δανεισμός του και στον Ολυμπιακό… καραδοκούν για τον 26χρονο αμυντικό από τη Γουινέα (έχει πορτογαλικό διαβατήριο), που έχει συμβόλαιο ως το 2022 με τους Τούρκους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις