Κοσμάτος: Επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς αθλητών, προπονητών και διοίκησης

Τα συγχαρητήριά του σε όσους συνέβαλαν στην άνοδο της ομάδας στη Β’ εθνική, έδωσε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κοσμάτος, εκφράζοντας, παράλληλα, την βεβαιότητα πως και την επόμενη χρονιά ο σύλλογος θα έχει μία εξίσου καλή πορεία.

Αναλυτικά το ποστάρισμα του Γιώργου Κοσμάτου στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς που έθεσαν ψηλά τον πήχη της επιτυχίας και κατάφεραν να αναδείξουν την ομάδα της Νίκης Βόλου στην Β’ Εθνική κατηγορία. Τέτοιες συλλογικές προσπάθειες αποδεικνύουν ότι το όραμα και οι υψηλοί στόχοι, συνδυαζόμενοι από συστηματική δουλειά, αποδίδουν πάντα καρπούς.

Θα ήθελα να επιβραβεύσω αυτή τη συστηματική προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και όλου του διοικητικού συμβουλίου. Να τους ευχαριστήσω, γιατί με αντιμετώπισαν με σεβασμό και εμπιστοσύνη, σε μία περίοδο που δεν ήρθαν άμεσα τα θετικά αποτελέσματα. Η μεγάλη δυναμική της Νίκης σίγουρα είναι ο κόσμος της. Φάνηκε και στα παιχνίδια έδρας και συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που είχαμε 1500 κόσμο. Μαζί με τη διοίκηση και τον κόσμο η Νίκη θα τα πάει καλά και την επόμενη δύσκολη χρονιά. Φτιάχνοντας μία ακόμα καλύτερη ομάδα πιστεύω ότι ο κόσμος θα επιστρέψει ξανά στο γήπεδο και θα ευχαριστηθεί μπάσκετ».