Με το ίδιο πάθος μέχρι τέλους οι παίκτες του Βόλου

Μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος ισοβαθμεί στην 10η θέση με την ΑΕΛ, έχοντας οι δύο ομάδες από 30 βαθμούς. Στο μίνι πρωτάθλημα οι «κυανέρυθροι» έχουν μία ήττα από τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη και μία νίκη επί της Ξάνθης στο Πανθεσσαλικό.
Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι άουτ και ο Βόλος έχει «κλειδώσει», ως γνωστόν, την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, τη στιγμή που έχει 15 βαθμούς διαφορά από τον ουραγό Πανιώνιο (ήρθε ισόπαλος προχθές 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη) και 12 βαθμούς από την προτελευταία της κατάταξης Ξάνθη (έχει ένα ματς λιγότερο).
Ο Βόλος καλείται, πλέον, την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου να αντιμετωπίσει στη Λάρισα την ΑΕΛ, για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. Οι «βυσσινί» προέρχονται από ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, ενώ είχαν χάσει και στο πρώτο ματς από τον Αστέρα εντός έδρας (1-2).
Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι μια ομάδα που τρέχει μέσα στον γήπεδο, πιέζει τον αντίπαλο και προσπαθεί να αναπτυχθεί σωστά. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Θανάσης Γκαραβέλης, Στέργιος Δημόπουλος, Χουάν Μουνίθ, Έρικ Γέντρισεκ, ενώ ο Κώστας Μπαλογιάννης έπαιξε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Ωστόσο, όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα και παρουσίασαν ένα «δεμένο» και δυνατό σύνολο.
Παρότι η ομάδα έχει εξασφαλισμένη την παραμονή της, οι παίκτες αγωνίζονται με πάθος κι αυτό ικανοποιεί την τεχνική ηγεσία. Για κάποιους ποδοσφαιριστές τα πλέι άουτ θα αποτελέσουν κριτήριο για την παραμονή τους στην ομάδα, καθώς αναμένεται να υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενόψει της νέας χρονιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις