Ε. Τσιμπανάκος: Ο κόσμος του Ολυμπιακού Β. πρέπει να ξυπνήσει

Από την πλευρά του ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου ανέφερε τα εξής: «Στη συζήτηση ειπώθηκε κάτι πολύ όμορφο και προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι ωραίο. Σίγουρα, ο πρώτος που έχει την ευθύνη για την περσινή χρονιά είμαι εγώ. Φέτος δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Το υπόσχομαι πρώτα στον εαυτό μου, μετά στον κόσμο του Ολυμπιακού και στους συνεργάτες μου. Έχουμε πάρει κάποιες αποφάσεις μαζί με τον Ερασιτέχνη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά. Μετά το παιχνίδι με την Καλαμάτα ακούστηκαν πάρα πολλά, από μία μικρή μερίδα ανεγκέφαλων φιλάθλων, που έβριζαν προσωπικά εμένα και την οικογένειά μου. Είχα πει τότε, όποιος επιθυμεί να έρθει να αναλάβει την ομάδα. Δεν εμφανίστηκε κανείς. Συνεχίζουμε, δουλεύουμε καθημερινά και δεν έχουμε αφήσει ούτε μία στιγμή την ομάδα.

Στεναχωριέμαι που δεν βρέθηκε κάποιος με περισσότερες οικονομικές δυνατότητες και γνώσεις από εμάς για να αναλάβει τον Ολυμπιακό. Πριν τέσσερα χρόνια υπήρχε μόνο το σήμα αυτής της ομάδας και χρέη. Θέλουμε από τον κόσμο να στηρίξει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια.

Αυτή τη στιγμή το οικονομικό βάρος το σηκώνουν ένας-δύο άνθρωποι. Ο κόσμος πρέπει να ξυπνήσει. Ευχής έργον είναι ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ 2 ή στη Β’ Εθνική των δύο ομίλων.

Έχω κουραστεί ψυχολογικά, έχω δαπανήσει αρκετά χρήματα, γιατί τα νούμερα είναι μεγάλα. Η ομάδα είναι επαγγελματική και έχει πάρα πολλά έξοδα για να λειτουργήσει. Αν βρεθεί κάποιος που θα έχει τα εχέγγυα να αναλάβει την ομάδα, είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε μαζί του.

Έχουμε μιλήσει με αρκετούς προπονητές που έχουν κάνει πρωταθλητισμό (σ.σ. έχουν ακουστεί τα ονόματα των Αμανατίδη, Βαζάκα, Αρναούτη, Παπαματθαιάκη). Δεν είναι, όμως, μόνο να είσαι καλός ο προπονητής. Βασικό κριτήριο είναι να είσαι και άνθρωπος.

Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας αυτή τη στιγμή. Γιατί πέρυσι αυτή την περίοδο ήμασταν σε μία διαδικασία, αν θα έμπαινα μπροστά στην ΠΑΕ, γιατί το πιο σημαντικό σε μία εταιρεία είναι να μη χρεωθεί. Θέλω η ομάδα να είναι καθαρή και να υπάρχει επόμενη μέρα. Το 2016, όταν αναλάβαμε την ομάδα, στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπήρχε πάντα η κατασκευή του προπονητικού κέντρου. Ήμασταν πιεσμένοι, όμως, να κάνουμε πρωταθλητισμό και δεν δώσαμε, τότε, βαρύτητα. Θέλω να αφήσω στον Ολυμπιακό ένα προπονητικό κέντρο, για τις επόμενες διοικήσεις, που θα πάρουν τη σκυτάλη από μας…».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις