Διαψεύδει ο Μυροφορίδης για Βόλο: Καμία επίσημη κρούση

Το όνομα του Παύλου Μυροφορίδη “έπαιξε” πολύ το τελευταίο διάστημα ως αντικαταστάτης του Άκη Πέτρου, στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή, στην ομάδα του Βόλου. Βέβαια, όλα αυτά στηρίζονται στην παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία, σύμφωνα με την οποία η βολιώτικη ΠΑΕ έχει αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Μιλώντας στο Sportime o πρώην τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, διέψευσε τα περί συμφωνίας και πρότασης από τη διοίκηση της ομάδας του Βόλου:

«Το διάβασα, με έχουν ρωτήσει πολλοί, αλλά ακόμα δεν γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω δεχθεί καμία επίσημη κρούση. Δεν έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ. Χειρίδη. Μπορεί να γίνει κάποια στιγμή, αλλά επί του παρόντος, δεν έχει γίνει τίποτα. Ο Βόλος έχει τα πλέι άουτ και δεν είναι σωστό ούτε για τους ποδοσφαιριστές, ούτε για την ίδια την ομάδα να λέγεται ότι συμφώνησε ο τάδε και “έκλεισε” ο δείνα».

Για το αν είναι ανοιχτός να συνεργαστεί με τη νέα διοίκηση, αν ο Βόλος αλλάξει χέρια

«Αυτό είναι άλλο πράγμα. Είναι άλλο να είσαι θετικός σε μια συνεργασία και άλλο ότι έχεις συμφωνήσει. Αν μιλήσουμε, αν τα βρούμε, ναι, γιατί όχι. Είναι ακόμα πολλά τα “αν” για να μιλάμε για συμφωνίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις