Νέα δεδομένα για τον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου

Το θέμα του προπονητή αποτελεί προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού Βόλου. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο, πως ο Γιώργος Βαζάκας βρισκόταν προ των πυλών της ομάδας και μάλιστα υπήρξε ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ωστόσο, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις προπονητών, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη επιλογή για την ομάδα.

Ο Περικλής Αμανατίδης είναι από τους προπονητές με τους οποίους συζητά η διοίκηση, με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να περιμένουν να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα της παραμονής του ή όχι στον πάγκο των Τρικάλων, ενώ “παίζει” και το όνομα του Δημήτρη Αρναούτη και δύο ακόμη προπονητών με θητεία σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 και της Φούτμπολ Λιγκ.

Το σίγουρο είναι πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο πρόεδρος Σωτήρης Μαυρονάσιος και ο τεχνικός διευθυντής, Θωμάς Μακρής, κινούνται στο να φέρουν στη ομάδα έναν προπονητή που θα έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει στους στόχους που θα θέσει τη νέα χρονιά και οι οποίοι θα είναι πρωταγωνιστικοί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις