Δικαιολογημένα “φωνάζει” ο Βόλος για τη διαιτησία

Η έξοδος του Βόλου στο «AEL FC Arena» για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Σούπερ Λιγκ δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Απέναντι στη Λάρισα οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με 3-1.
Ο Βόλος δικαιολογημένα έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κουτσιαύτη, για τις δύο κόκκινες κάρτες που έδειξε στους Οικονόμου και Λύρατζη.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ο Βόλος ήταν ανώτερος, πιο «δεμένος», ως ομάδα, οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου πίεζαν σε όλους τους χώρους, προσπαθούσαν να αναπτυχθούν σωστά, απέναντι στους «βυσσινί» που παρουσίασαν αδυναμίες.
Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τάσο Τσοκάνη, όμως μία φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν καταστροφική. Ο Οικονόμου υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι μέσα στην περιοχή), με τον διαιτητή Κοτσιαύφτη να αποβάλει τον αμυντικό του Βόλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα πρέπει να τονίσουμε, πως κακώς αποβλήθηκε ο Οικονόμου. Από τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι, δεν έπρεπε ο διαιτητής να δείξει κάρτα και να τιμωρήσει με δεύτερη ποινή την ομάδα, βάσει του νέου κανονισμού. Δικαιολογημένες οι διαμαρτυρίες των «κυανέρυθρων», οι οποίοι δίκαια «φωνάζουν» και για τη φάση του 66ου λεπτού, όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Λύρατζη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τον Βόλο με εννέα παίκτες. Σε καμία περίπτωση το μαρκάρισμα του νεαρού αμυντικού δεν συνιστούσε κίτρινη κάρτα. Με εννέα παίκτες στο υπόλοιποι διάστημα ο Βόλος «λύγισε» και παρά την καλή του παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, δέχθηκε δύο γκολ στο 83΄από τον Τόρζε και στο 93’ από τον Μπούστος, για να χάσει το παιχνίδι.
Όπως στο ματς του πρώτου γύρου της κανονικής περιόδου, έτσι και προχθές στο «AEL FC Arena», ο Βόλος προηγήθηκε στο σκορ, όμως στο τέλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «κυανέρυθρους» είναι το παιχνίδι με τη Λαμία, το οποίο θα διεξαχθεί στην προσεχή Δευτέρα 29 Ιουνίου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις