“Με τα ιδανικά της Νίκης και στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΘ” (video)

Το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης δημιουργήθηκε πριν από δύο χρόνια για να αντικαταστήσει τους Νέους Αθλητές, οι οποίοι «θυσιάστηκαν» για τον δικαστικό αγώνα κόντρα στην έλευση του ΝΠΣ Βόλος στην πόλη.


Τον πρώτο χρόνο κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΘ τερματίζοντας στην πρώτη θέση, ενώ τη φετινή σεζόν πάλεψε μέχρι το τέλος για μία θέση στην πρώτη τοπική κατηγορία. Η διακοπή του πρωταθλήματος βρήκε το Κολέγιο στην 4η θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω τους πρωτοπόρους Αγχίαλο και Αστέρα Ριζομύλου. Η αναδιάρθρωση στις κατηγορίες της ΕΠΣΘ, είναι βέβαιο πως θα δικαιώσουν τις προσπάθειες των παικτών, του τεχνικού τιμ και της διοίκησης της ομάδας και τη νέα σεζόν το Κολέγιο θα συμμετάσχει στο πρώτη τη τάξει πρωτάθλημα της τοπικής Ένωσης.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η άνοδος των εκπροσώπων των Ακαδημιών της Νίκης, εντούτοις οι διαβεβαιώσεις καθιστούν σίγουρη την αλλαγή κατηγορίας με τη διοίκηση να θέλει να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν σ’ αυτή την επιτυχία και να αφιερώσει την επιτυχία στον Βαγγέλη Κωστή, «Captain» για τον πολύ κόσμο, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση αλλά και όλα τα γκολ της ομάδας τη φετινή σεζόν:

Μία δύσκολη και πρωτόγνωρη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Οι τελευταίες αποφάσεις της ΕΠΣΘ παρότι δεν έχουν πάρει επίσημη μορφή ακόμη όπως όλα δείχνουν δίνουν τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στην ομάδα μας. Μία άνοδος που έρχεται ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΑ και επιβραβεύει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών μας, των προπονητών αλλά και όλων των ανθρώπων που στήριξαν και στηρίζουν το εγχείρημα αυτό. Θα θέλαμε να συγχαρούμε και τις υπόλοιπες ομάδες που κατάφεραν την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Θεωρούμε, ότι έχει ξεχωριστή σημασία αυτή η επιτυχία τόσο για την ομάδα μας όσο και γενικότερα για τη υγεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αν αναλογιστούμε ότι αυτή η ομάδα στην συντριπτική της πλειοψηφία αποτελείται από νεαρούς ποδοσφαιριστές, που είναι η προέκταση των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου και μεταβατικό στάδιο προεπιλογής της πρώτης μας ομάδας.

Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν, χάρηκαν μαζί μας στις επιτυχίες και λυπήθηκαν στις αποτυχίες. Όλοι όμως να είναι απόλυτα σίγουροι ότι τα παιδιά της Νίκης κερδίζουν και χάνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Με αυτά τα ιδανικά γαλουχήθηκαν και με αυτά θα πορευτούν και στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΘ.

Αυτή η ομάδα αναγεννήθηκε δύο φορές μέσα από τις στάχτες της και αυτό μας κάνει διπλά υπερήφανους.

Την μεγαλύτερη μας επιτυχία, μέχρι την επόμενη, την είχαμε υποσχεθεί.

CAPTAIN για σένα.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ