Και Καραγεώργο μετά τον Μπόγδανο η Ανόρθωση!

Άλλη μια πολύ σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σουτέρ Θωμά Καραγεώργο.

Η ομάδα της Ανόρθωσης μετά την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο (φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ) ανεβάζει ψηλά τον πήχη αποκτώντας τον Θωμά Καραγεώργο που πέρυσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Νίκη Βόλου και πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ο έμπειρος Θωμάς Καραγεώργος είναι πολύ γνωστός στο μπασκετικό στερέωμα, καθώς αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το καλό του περιφερειακό σουτ (έχει αναδειχθεί 4 φορές πρώτος στα τρίποντα στην Γ’ Εθνική). Έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στην Β’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ) και για 13 σεζόν στην Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ, Ίωνα).

Ο Καραγεώργος έχει αγωνιστεί μόλις τρεις σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (όταν ξεκίνησε στην Ανάληψη), το 2013 στον Ίωνα Βόλου και το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου όταν και κέρδισε ισάριθμες ανόδους στην Γ’ Εθνική, όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνίστηκε.

Φέτος πείστηκε να φορέσει τα «κυανέρυθρα» της νεοφώτιστης Ανόρθωσης που με το «καλημέρα» δείχνει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Με την παρουσία άλλου ενός έμπειρου Βολιώτη αθλητή (είχε προηγηθεί η απόκτηση του πολύπειρου Δημήτρη Μπόγδανου) η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην ΑΝΟΔΟ του αντρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική αλλά και να αποτελέσουν φωτεινό ΠΡΟΤΥΠΟ για τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.

*Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και άλλος ένας έμπειρος αθλητής εγνωσμένης αξίας που αναμένεται να ταράξει και άλλο τα νερά της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις