Σ. Μαυρονάσιος: Έρχονται καλύτερες μέρες για τον Ολυμπιακό Β.

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Βόλου για να παρουσιάσει τον προπονητή, Περικλή Αμανατίδη, τον προπονητή της ομάδας Κ17 Σταύρο Σταμπουλή και τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Μακρή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωτήρης Μαυρονάσιος, στον χαιρετισμό που απεύθυνε στους φιλάθλους της ομάδας τόνισε τα εξής: «Είναι πολύ τιμητικό να είσαι πρόεδρος στον Ολυμπιακό Βόλου. Είμαι πολύ συγκινημένος από την παρουσία του κόσμου και έχει πολύ μεγάλη σημασία να είσαι πρόεδρος σε μία ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι βαριά η ευθύνη, αλλά αισθάνομαι το μέγεθος των ευθυνών. Με αργά και σταθερά βήματα ο Ολυμπιακός θα βαδίσει προς την επιτυχία. Η ΠΑΕ σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη άνοιξε μία νέα σελίδα. Γι’ αυτό και την ονομάσαμε «Ολυμπιακή Συμμαχία». Οι κ.κ. Τσεκούρας, Μεταφτσής, Κυριακόπουλος και Μουρτζίνος, οι οποίοι εδώ και ένα μήνα είναι επίσημα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και δραστηριοποιούνται σε καθημερινή βάση για την ομάδα. Αξιολογώ ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Σκοπεύουμε φέτος η χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, αντάξια της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, πήραμε το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε. Αυτή τη δύναμή μας τη δίνει ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου.
Στο ποδόσφαιρο το Α και το ω σε μία διοίκηση είναι να έχει καλή οργάνωση, καλή λειτουργία και πάνω από όλα να κάνει καλές επιλογές. Αυτοί που έχουν σήμερα τις τύχες της ΠΑΕ, οι περισσότεροι είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου Να μας έχετε εμπιστοσύνη. Ζητάμε μέσα από τη σημερινή εκδήλωση να γίνει συστράτευση του κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου. Εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε πιστοί στρατιώτες της ομάδας. Θα προσπαθούμε για το καλύτερο και υπόσχομαι ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Θέλω να αναφερθώ και σ’ έναν άνθρωπο που με τίμησε και με έφερε στον Ολυμπιακό Βόλου. Αυτός είναι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος. Όλοι γνωρίζετε τί πιέσεις έχει δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, όπως και κακοπροαίρετη κριτική. Αλλά θα πω κατηγορηματικά, πως είναι ένας άνθρωπος που πασχίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ για το καλό του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις