“Παράγοντας της ΑΕΚ, και όχι ο διαιτητής, ανακάλυψε το θέμα με τα δελτία των παικτών του ΠΑΟΚ”

Μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καβάλας, Σταύρος Mάνταλος υποστήριξε ότι η το θέμα με τις μη θεωρημένες καταστάσεις υγείας των παικτών του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τις μη θεωρημένες καταστάσεις υγείας 12 ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: Οι καταστάσεις υγείας και τα δελτία προσκομίζονται στον παρατηρητή αγώνα και μόνο σε περίπτωση ένσταση πηγαίνουν στα χέρι του διαιτητή. Δεν έκανε την ανακάλυψη ο Διαμαντόπουλος. Ενέργησε μετά από παράγοντα της ΑΕΚ, που κάποιοι ψίθυροι ήρθαν στ’ αυτιά του. Ο διαιτητής έκανε ότι προβλέπει ο ΚΑΠ μετά από εντολή της ΑΕΚ. Γι’ αυτό θεωρώ ότι δεν ευθύνονται οι διαιτητές στους προηγούμενους αγώνες του ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που ο διαιτητής ενεργούσε διαφορετικά θα μπορούσαμε να μιλάμε για τιμωρία του διαιτητή.

Για τους ξένους διαιτητών στις εγχώριες διοργανώσεις: Η έλευση ξένων βοηθάει μόνο στον κατευνασμό των διαμαρτυριών. Οι έλληνες διαιτητές χάνουν το κίνητρο να παίξουν ένα ντέρμπι. Όταν ορίστηκα στο πρώτο μου ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2, είχα μεγάλη και χαρά προσμονή.

Για την αποπομπή του από τους πίνακες διαιτησίας του 2018: Αποφασίστηκε να έρθουν νέοι διαιτητές που να μην έχουν απασχολήσει τόσο πολύ τον Τύπο και τις ομάδες. Έφυγα γεμάτος εμπειρίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις