Σε πλήρη εξέλιξη ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου

Συνεχίζονται καθημερινά οι επαφές με διάφορους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Βόλου. Με κάποιους παίκτες οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία, ωστόσο, οι υπογραφές θα «πέσουν» μόλις επισημοποιηθεί και η αναδιάρθρωση.
Το βολιώτικο συγκρότημα επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του έναν πολύ αξιόλογο αμυντικό μέσο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ 2. Αν αποκτηθεί, θα συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στον άξονα μαζί με τον Παντελή Ριζογιάννη. Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση ενός ικανού τερματοφύλακα, με παραστάσεις, ο οποίος να προέρχεται από «γεμάτη» χρονιά με την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο που ολοκληρώθηκε. Για τη θέση του δεύτερου στόπερ (μετά την απόκτηση του Μιχάλη Γιαννίτση), ο Ολυμπιακός κινείται να εντάξει στο δυναμικό του τον Χρήστο Κουκόλη, ο οποίος αποχώρησε από τη Δόξα Δράμας, με την οποία πέρυσι ήταν βασικός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Πρόκειται για έμπειρο κεντρικό αμυντικό, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Β’ Εθνικής.
Στον Ολυμπιακό Βόλου προτείνονται καθημερινά δεκάδες ξένοι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, στη διοίκηση δεν θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις, εξετάζοντας ορισμένες περιπτώσεις από αυτές που τους έχουν προταθεί και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αποτύχουν στην επιλογή των ξένων. Οι ξένοι παίκτες που θα έρθουν στον Ολυμπιακό, αν δεν είναι δοκιμασμένες λύσεις, θα πρέπει πρώτα να δοκιμαστούν από τον Περικλή Αμανατίδη.
Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση έμπειρου σέντερ φορ, ο οποίος να έχει την ικανότητα να βλέπει δίχτυα. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις επιθετικών, Ελλήνων και ξένων, ενώ θυμίζουμε πως έχει αποκτηθεί και ο Ιάσων Παπαδημητρίου (πέρυσι έπαιξε στην Τρίγλια), καθώς μένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να αποτελέσει ο Βολιώτης επιθετικός την τρίτη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων», μετά τους Παντελή Ριζογιάννη και Μιχάλη Γιαννίτση.
Ο Ολυμπιακός αναζητά και «δεκάρι», που να μπορεί να οργανώνει με επιτυχία το παιχνίδι της ομάδας και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις και στο συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις