Επιτυχιών συνέχεια για τον Όμιλο Αντισφαίρισης Μαγνησίας (photos)

Οι επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Μαγνησίας συνεχίζονται. Οι αθλητές του ομίλου δώρισαν χαμόγελα για ακόμη μια φορά με τις συνεχόμενες διακρίσεις τους. Συγκεκριμένα στο 4ο Ε1 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα, η Αναγνώστου Ευαγγελία κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των 14 ετών και η Παλάσκα Αναστασία την 2η θέση στην κατηγορία των 18 ετών.

Επίσης στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄ εθνικής κατηγορίας, έπειτα από τρεις νίκες απέναντι στους Ομίλους «Αλέξανδρος Βέροιας», «Αριδαίας» και «Σ.Α. Σερρών», τα κορίτσια του Ομίλου μας Παλάσκα Αναστασία και Καρπούζα Σοφία κατέκτησαν την πρώτη θέση στο γκρουπ τους. Την επόμενη χρονιά η ομάδα των γυναικών του Ομίλου μας θα αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική Κατηγορία.

Ερχόμενοι στα Ενωσιακά Πρωταθλήματα οι επιτυχίες έχουν ως ακολούθως: Στο 3ο Ενωσιακό Ε3 Πρωτάθλημα, που διοργανώθηκε στην πόλη μας, στην κατηγορία των 12 ετών στα αγόρια, ο Κελαϊδόπουλος Ανδρέας κατέλαβε την 1η θέση και ο Διαμαντόπουλος Βασίλης την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία στα κορίτσια, η Αναγνώστου Αγγελική βγήκε 2η ενώ την 3η θέση πήρε η Ρουσμένη Ελευθερία. Στην κατηγορία των 14 ετών ο αθλητής μας Μπάτσικας Μιχαήλ κατέλαβε την 1η θέση ενώ στην κατηγορία των 16 ετών η Καρπούζα Σοφία βγήκε 2η και η Τζιάνη Ρένια 3η.

Συνεχίζοντας, στο 4ο Ενωσιακό Ε3 Πρωτάθλημα, το οποίο έλαβε επίσης χώρα στην πόλη μας, στην κατηγορία των 12 ετών η Αναγνώστου Αγγελική “αναρριχήθηκε” στην 2η θέση και στην 3η η Ρουσμένη Ελευθερία. Στην αντίστοιχη κατηγορία στα αγόρια ο Διαμαντόπουλος Βασίλης διακρίθηκε στην 3η θέση. Στην κατηγορία των 14 ετών στα αγόρια, την 3η θέση μοιράστηκαν ο Ρουσμένης Τάσος και ο Μπάτσικας Μιχαήλ, ενώ στην κατηγορία των 16 ετών η Καρπούζα Σοφία πήρε την 3η θέση.

Τελειώνοντας, οι εμφανίσεις των «μικρών» μας αθλητών κάθε άλλο παρά απαρατήρητες μπορεί να περάσουν. Συγκεκριμένα, σε τουρνουά, που διεξήχθη στη πόλη μας, οι αθλητές μας Μπαμπινιώτης Άγγελος και Χριστοφορίδου Μαριάνθη πήρανε τις πρώτες θέσεις, ακλουθώντας τους με εξαιρετικές εμφανίσεις οι αθλητές, Κλημεντωπούλου Ελένη- Κουτσογιάννης Γιάννης -Καρπούζας Κων/νος- Ράλλης Χάρης- Μαλούσης Παναγιώτης- Κοζανίτη Ιωάννα και Αποστόλου Κων/νος.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, συγχαίρουν τους αθλητές και τους προπονητές. Ακόμη, θέλουν να απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών, για την αμέριστη συμπαράσταση προς το σωματείο, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλουν ώστε τα παιδιά τους να λαμβάνουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες.

omilos-anti4

omilos-anti3

omilos-anti2