Το ευχαριστώ της Αγίας Παρασκευής στον Κωνσταντίνο Μπράτσο

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον προπονητή Κωνσταντίνο Μπράτσο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως άμεσος συνεργάτης του Σάκη Τσιώλη στην ΠΑΕ Βόλος.

Η ανακοίνωση:

«Σύσσωμη η οικογένεια της Σχολής Αγίας Παρασκευής Βόλου ευχαριστεί θερμά τον τεχνικό διευθυντή της Σχολής κ. Κωνσταντίνο Μπράτσο και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αυτά του βοηθού προπονητή στην ομάδα του Ν.Π.Σ. Βόλος, ως άμεσος συνεργάτης του κ. Σάκη Τσιώλη. Ο κ. Μπράτσος από το πόστο του συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση της καθημερινότητας τόσο των αθλητών όσο και των προπονητών της Σχολής μας. Μέσα στο χρονικό διάστημα της συνεργασίας μας και με την επαγγελματική του εμπειρία, έβαλε το δικό του λιθαράκι ώστε η Σχολή Αγίας Παρασκευής Βόλου να δουλεύει ολοκληρωτικά σε επαγγελματικά πρότυπα.

Η Διοίκηση της Σχολής αισθάνεται περήφανη διότι μετά τον Λευτέρη Καλογήρου ο οποίος διετέλεσε τεχνικός διευθυντής της Σχολής για δύο σεζόν και επιλέχθηκε από την ομάδα Hunan Hangcheng F.C. στην Κίνα, έτσι και ο Κωνσταντίνος Μπράτσος με την σειρά του επιλέχθηκε από ομάδα της Σουπερ Λίγκ Ελλάδας. Αυτό αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι δίνουμε μεγάλη βάση στην επιλογή των συνεργατών μας προσεγγίζοντας πάντα επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν και συνεισφέρουν στην εξέλιξη των αθλητών και της Σχολής μας συνολικά.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις