Με μεταγραφικές εκπλήξεις η εκδήλωση (05/08) για τα διαρκείας

Τα εισιτήρια διαρκείας θα παρουσιάσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείο Park. Όπως αναφέρει η ερυθρόλευκη ανακοίνωση, στην εκδήλωση αναμένονται μεταγραφικές εκπλήξεις.

Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείο Park θα γίνει η παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Σε μια δύσκολη περίοδο, με πολλές ιδιαιτερότητες, λόγω των νέων δεδομένων και των περιορισμών που ισχύουν σε όλους τους τομείς της ζωής μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και με το μέλλον να είναι αβέβαιο αναφορικά με την ύπαρξη ή όχι φιλάθλων αλλά και τον αριθμό αυτών στο γήπεδο με την έναρξη των πρωταθλημάτων, οι διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 δεν επαναπαύονται και συνεχίζουν καθημερινά να επεξεργάζονται λύσεις και εναλλακτικές αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα αγωνιστική σεζόν.
Στην εκδήλωση πάντως για την παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν και άλλες μεταγραφικές εκπλήξεις που αναμένεται να κάνουν αίσθηση.
Ολυμπιακός Βόλου
Ολυμπιακή Συμμαχία
Ενιαίος
Σύγχρονος
Μεγάλος!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις