Πρώτη προπόνηση για τον Βόλο (photos)

Την πρώτη προπόνηση, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποίησε σήμερα ο Βόλος, στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Ωστόσο, η επίσημη «πρώτη» της ομάδας θα γίνει στις 10 Αυγούστου, πριν το φιλικό με τον ΠΑΟΚ.
Η σημερινή προπόνηση ήταν κλειστή για το κοινό, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, της απουσίας κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον ημέρες άδειας, καθώς επίσης και της μη έλευσης όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων.
Στην προπόνηση το «παρών» έδωσαν 14 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Σάκη Τσιώλη και των συνεργατών του Κώστα Μπράτσου, Τριαντάφυλλου Οικονόμου (γυμναστής) και Αντώνη Παναγιωτόπουλου, προπονητής τερματοφυλάκων.
Κανονικά γυμνάστηκαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Σουηδός Σιμόν Λουντεβάλ και ο Τάσος Κρητικός. Απουσιάσαν (έχουν άδεια) οι ξένοι παίκτες της ομάδας, Χουάν Μουνίθ, Ίκερ Γκουαροτσένα, Φράνκο Φεράρι και Έρικ Γέντρισεκ. Στην προπόνηση παραβρέθηκαν, αλλά δεν προπονήθηκαν, ο τραυματίας Τάσος Καραγκιόζης, καθώς και ο Στέργιος Δημόπουλος.
Από πλευράς διοίκησης παραβρέθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Νίκος Βαβανέλος.
Αύριο οι παίκτες του Βόλου θα περάσουν από τις απαραίτητες αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ το Σάββατο είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές εξετάσεις.

Δείτε μέσα από το φωτορεπορτάζ του goalpost.gr στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση των «κυανέρυρθων»:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις