Το Ταμείο της 2ης αγωνιστικής στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ.

Μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής, στην Β’ Ε.Π.Σ.Θ. το goalpost.gr κάνει ταμείο και βλέπει τα θετικά και τα αρνητικά της αγωνιστικής.
Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:…

Σάββατο 14/11

Κένταυρος Ν. Πηλίου – Ιάσων Άλλης Μεριάς 0-5

Χωρίς να αφήσει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Κένταυρο Ν. Πηλίου , πέρασε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ο Ιάσων από την έδρα του και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας τους 4 πόντους στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Β΄ΕΠΣΘ. Ενώ για τους γηπεδούχους σίγουρα το συγκεκριμένο ματς θα ξεχαστεί γρήγορα καθώς ήταν η σκιά του καλού τους εαυτού στο ματς της πρεμιέρα όπου και επικράτησε με 5-3 της Μακρυνίτσας και παρέμεινε στους 3 βαθμούς.

Κυριακή 15/11
Εθνικός-Ακρόπολη 0-1
Σπουδαίο διπλό πανηγύρισαν οι Σεσκλιώτες στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος με 0-1 κόντρα στον Εθνικό και έφτασαν τους 4 Βαθμούς σε 2 αγωνιστικές έπειτα από την λευκή εντός έδρας ισοπαλία της πρεμιέρας με τους Ν.Α. Νίκης. Ενώ στο στρατόπεδο των κιτρινόμαυρων επικρατεί απογοήτευση καθώς θεώρησαν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς εντός έδρας με την Ακρόπολη, όμως παραμένουν στον πόντο μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής.

Άνθιμος Γαζής-Μακρινίτσα 3-1
Την πρώτη νίκη πανηγύρισε ο Άνθιμος Γαζής κόντρα στην Μακρυνίτσα και συνάμα έβαλε τους πρώτους 3 πόντους στο δυναμικό του για την φετινή σεζόν. Από την άλλη στους 0 παρέμειναν οι φιλοξενούμενοι και μάλιστα το πρόβλημα τους εντοπίζεται στην άμυνα καθώς έχουν δεχθεί ήδη 8 τέρματα σε 2 αγωνιστικές και ενώ έχουν 4 ενεργητικό δεν έχουν ακόμη πάρει βαθμό την φετινή χρονιά. Ελευθεριακός-Ν.Α. Νίκης 0-2
Νικηφόρο ήταν το πέρασμα για τους Νέους Αθλητές από την έδρα του Ελευθεριακού που ήταν και η πρώτη νίκη για την φετινή χρονια. Η ομάδα της Νέας Ιωνίας έχει -2 πλέον (ξεκίνησε με -6).

Λεχώνια-Παγασητικός 0-4
Σαρωτικό πέρασμα για την ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου από την έδρα των Λεχωνίων με 0-4 που έκανε το 2 στα 2 και φυσικά δείχνει εντός γηπέδου πως είναι η πρώτη ομάδα που επιβεβαιώνονται τα
ρεπορτάζ και τα προγνωστικά πως θα είναι μέσα στους βασικούς υποψήφιους για την άνοδο. Από την άλλη οι γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη τους ήττα και προσγειώθηκαν κάπως ανώμαλα μετά την νίκη στην πρεμιέρα μένοντας στους 3 πόντους.

Αργοναύτες-Τοξότης 1-1
Τον πρώτο πόντο πήραν οι Αργοναύτες την φετινή χρονιά εντός έδρας κόντρα στον Τοξότη σε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι που αφήνει και τους δυο ικανοποιημένους. Ενώ για την ομάδα του Τοξότη που έφτασε τους 4 πόντους η συγκομιδή είναι ικανοποιητική σίγουρα καθώς έχει επαφή με την κορυφή και αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για το ταμείο, σημασία έχει ο ψυχολογικός παράγοντας και αυτός είναι στα ύψη.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις