Νέο δυνατό φιλικό για τον Βόλο σήμερα με Ατρόμητο-Πρεμιέρα για το Volos TV

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα στις 19.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μια δυνατή ομάδα της Σούπερ Λιγκ, την οποία θα αντιμετωπίσει και στο φετινό πρωτάθλημα.
Ο Σάκης Τσιώλης θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και να δοκιμάσει διάφορα συστήματα και τακτικές, βάσει των όσων διδάσκονται οι «κυανέρυθροι» στις προπονήσεις.
Θυμίζουμε, πως από την περασμένη Τρίτη η αποστολή του Βόλου βρίσκεται στην Πορταριά για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Η ομάδα θα μεταβεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό και μετά το παιχνίδι θα επιστρέψει στο Πήλιο.
Όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ Βόλος ο φιλικός αγώνας Βόλος-Ατρόμητος θα μεταδοθεί σε Livestreaming μέσω του διαδικτυακού καναλιού της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com), έναντι του συμβολικού αντιτίμου του 1,99 ευρώ.
Οι φίλοι του Βόλου και του ποδοσφαίρου που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά τη σημερινή φιλική αναμέτρηση θα πρέπει να ακολουθήσουν τα απλά βήματα που απαιτούνται ώστε να αποκτήσουν το μοναδικό κωδικό που θα αποσταλεί μέσω mail και στη συνέχεια να συνδεθούν ζωντανά με το Πανθεσσαλικό στάδιο.
Μπορείτε να αγοράσετε τον αγώνα Βόλος-Ατρόμητος, προκειμένου να τον παρακολουθήσετε «ζωντανά», μέσω Paypal ή μέσω πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις