Ενθουσιασμός στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου (photos)

Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού Βόλου και ο καθιερωμένος αγιασμός, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο ΕΑΚ. Λόγω των μέτρων που ισχύουν, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, οι φίλαθλοι δεν μπορούσαν να δώσουν δυναμικό «παρών», όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, ωστόσο, οι Austrian Boys, καθώς και ορισμένοι ακόμη φίλαθλοι, παραβρέθηκαν στη σημερινή «πρώτη» των «ερυθρολεύκων», δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, παλιούς και νέους, καθώς και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος μιλώντας προς τον κόσμο τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, παρότι τα μέτρα, λόγω του κορωνοϊού, δεν επιτρέπει την αθρόα προσέλευση των φιλάθλων στις εκδηλώσεις των ομάδων. Ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο, με υγεία, ενώ τόνισε πως με σκληρή δουλειά η ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Είκοσι ποδοσφαιριστές έδωσαν το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα οι Χρήστος Αγρόδημος, Στάθης Βασιλούδης, Μιχάλη Γιαννίτσης, Δημήτρης Ζιάκας, Λόρι Κέρη, Κλεβί Κόλα, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Αχιλλέας Κωνσταντίνου, Γιώργος Λαδάς, Γκενάντι Ξενοδόχοφ, Τάσος Μαρούδας, Ανέστης Μαστακούλης, Ιάσων Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπακώστας, Πανταλής Ριζογιάννης, Δημήτρης Τσελεπίδης, Κώστας Κάβουρας, Φίλιππος Σκοπελίτης, Νίκος Μπουτζίκος, Στάθης Ρόκας.

Ο Αργεντινός Ερνάν Ντα Κάμπο αναμένεται τις προσεχείς μέρες στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στη συνέχεια με την ομάδα. Επίσης, απουσίασε δικαιολογημένα ο Θωμάς Γραικός.

Το προπονητικό τιμ αποτελείται από τους Περικλή Αμανατίδη (προπονητής), Μπάμπης Μπακαρός (προπονητής τερμτοφυλάκων), Φάνης Τζατζάκης (γυμναστής). Τεχνικός διευθυντής ο Θωμάς Μακρής, γενικός αρχηγός ο Λευτέρης Τασιόπουλος, υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, διευθυντής των γραφείων ο Μίλτος Μαργαρός, οδηγοί της ομάδας οι Απόστολος Έξαρχος και Σπύρος Σουφλάρης, ενώ η Αλίκη Φωτιάδου είναι η υπεύθυνη του γραφείο Τύπου της ΠΑΕ.

Μετά την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, ενώ αύριο Τρίτη η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις