ΟΦ Ιεράπετρας: Δεν θα παίξουμε τον ρόλο του φτωχού συγγενή

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας με αφορμή την ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και την άνοδο της ομάδας στη SL2.
Η ανακοίνωση:
Οι παλαιότεροι, πιτσιρικάδες τότε, στο παλιό γήπεδο στην Αλυκή, στα 70ς και 80ς με τον ΟΦΙ να έχει ομαδάρα και έδρα φόβητρο, μιλάγαμε για Β Εθνική και το καταλαβαίναμε ότι ήταν ένα όνειρο απατηλό εκείνα τα χρόνια. Υπήρχαν και χρονιές που ο ΟΦΙ μπορούσε. Όπως το 1982 που ήταν πρώτος στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος στην τότε Γ Εθνική. Όμως πάντα έμενε όνειρο απατηλό…
Και σήμερα είναι γεγονός. Δεν το πετύχαμε όμως σήμερα. Το πετύχαμε ένα χρόνο πριν σε εκείνο το ανεπανάληπτο απόγευμα στο Βουζουνεράκειο κόντρα στον Εθνικό. Μας το πήρε τότε η τότε αναδιάρθρωση και σήμερα μας το έδωσε πίσω.
Είμαστε Β Εθνική. Από μόνο του είναι μεγάλο επίτευγμα για τον ΟΦΙ, για την Ιεράπετρα, για το Λασίθι.
Όχι δεν κάνουμε σαν επαρχιώτες στην Ομόνοια. Ούτε μας τρομάζουν τα ονόματα βαριά σαν ιστορία που έχει η κατηγορία. Ούτε έχουμε βέβαια κανένα σκοπό να παίξουμε τον ρόλο του φτωχού συγγενή της κατηγορίας. Όμως δικαιούμαστε κάποιοι τουλάχιστον να ζούμε το όνειρο μας. Γιατί ήταν όνειρο απατηλό δεκαετιών το “ΟΦΙ Β ΕΘΝΙΚΗ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις