Παναθηναϊκός: Συμφώνησε με τον Βόλο ο Χουάν Χοσέ Περέα

Παίκτης του Βόλου θα είναι τη νέα σεζόν ο Χουάν Χοσέ Περέα σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA. Ο Κολομβιανός επιθετικός του Παναθηναϊκού συμφώνησε με την ομάδα της Μαγνησίας και το ίδιο συνέβη με τους “πράσινους” και τους ιθύνοντες του Βόλου.

Η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι το καθεστώς της μετακίνησής του. Στο τραπέζι βρίσκονται δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να παραχωρηθεί ως ελεύθερος με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί υψηλό ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση μεταγραφής του Περέα, κοντά στο 50%.

Και η δεύτερη επιλογή είναι να επεκτείνει για δύο ή τρία χρόνια το συμβόλαιό του με το τριφύλλι (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι του 2021) και να παραχωρηθεί ως δανεικός στο Βόλο.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ωστόσο, ο Περέα προβλέπεται να αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Βόλου.

Για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού κρίνεται ως σημαντικό να αγωνίζεται ο Περέα ως βασικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας προκειμένου να τσεκάρουν κάθε εβδομάδα την εξέλιξή του.

Τόσο η πρώτη επιλογή (υψηλό ποσοστό μεταπώλησης) όσο και η δεύτερη (επέκταση συμβολαίου και δανεισμός) καταδεικνύουν ότι οι “πράσινοι” δεν έχουν ξεγράψει εντελώς την περίπτωσή του και θα προσπαθήσουν να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος ανάλογα με την πορεία της καριέρας του.

Πηγή: sdna.gr