Φιλική ήττα με 2-0 για τον Βόλο στη Λαμία

Την ήττα με 2-0 γνώρισε ο Βόλος από τη Λαμία εκτός έδρας σε φιλικό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου σημείωσαν και τα δύο τέρματα. Οι «κυανέρυθροι» του Σάκη Τσιώλη θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ένα γκολ, καθώς είχαν δοκάρι με τον Μπαρτόλο και χαμένο πέναλτι με τον Γέντρισεκ στις καθυστερήσεις.
Μέτριο παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αναπτυχθούν επιθετικά, δίχως όμως να μπορούν να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με το παιχνίδι να έχει καλύτερο ρυθμό.
Η ανωτερότητα της Λαμίας στο β’ μέρος επιβραβεύτηκε στο 58’. Από τα αριστερά συνεργάστηκαν εξαιρετικά οι Νικολόπουλος και Καραμάνος, βγήκε η σέντρα και ο Αργεντινός Λεονάρντο Βιγιάλμπα, αφού έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή, με σουτ νίκησε τον Γκαραβέλη, γράφοντας το 1-0 για τη Λαμία.
Στο 81’ η Λαμία πέτυχε δεύτερο τέρμα. Οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν επιθετικά από τη δεξιά πλευρά, ο Προβιδάκης πάσαρε στον Τάσο Καραμάνο και ο αρχηγός της Λαμίας με προβολή μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.
Στο 84’ ο Βόλος είχε την καλύτερη στιγμή στο παιχνίδι, με τον Μπαρτόλο να σουτάρει με το αριστερό μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του Επασί.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βόλος κέρδισε πέναλτι για χέρι του Τζανετόπουλου μέσα στην περιοχή, ο Έρικ Γέντρισεκ ανέλαβε την εκτέλεσή του, με τον Επασί να πέφτει σωστά στην αριστερή πλευρά και να αποκρούει τη μπάλα.
ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Κουλούλης, Βασιλόγιαννης, Κωστίκας, Σκόνδρας, Σαραμαντάς, Βύντρα, Ζιούλης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.
Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Επασί, Προβιδάκης, Μπαχανάκ, Αντέντζο, Τζανετόπουλος, Τρούμπουλος, Καραμάνος, Νιάσε, Νικολόπουλος, Βιγιάλμπα, Βλαχομήτρος, Καραγιάννης, Μπλάνκο.
ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φεράρι, Μήτογλου, Κολόμπο, Κιάκος, Ριένστρα, Λούντεβαλ, Γκουαροτσένα, Κρητικός, Δουβίκας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γκαραβέλης, Νίνης, Μπαρτόλο, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Σάντσες, Μανιώτης, Λογαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις