Tη Δευτέρα 31/8 συζητούνται οι προσφυγές Χανίων και Απόλλωνα Πόντου κατά της αναδιάρθρωσης

Tη Δευτέρα 31/8 συζητούνται οι προσφυγές Χανίων και Απόλλωνα Πόντου στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά των αποφάσεων της ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση σε Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ.

H EΠΟ αποφάσισε να αυξηθούν οι ομάδες της SL2 από 12, που ήταν την περσινή σεζόν, σε 18 και αντίστοιχα στην FL από 14 να γίνουν 16. Η αύξηση των ομάδων στη SL2 θα γίνει ως εξής: Θα υποβιβαστούν Κασσιόπη και Καλαμαριά και θα ανέβουν οκτώ από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Για την Φούτμπολ Λιγκ, βέβαια, η ΕΠΟ αποφάσισε να στείλει επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη, στην οποία θα αναφέρεται πως αν αποφασίσει ο υφυπουργός Αθλητισμού να καταργήσει τη Φούτμτπολ Λιγκ, τότε η Σούπερ Λιγκ 2 θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους (Βόρειος/Νότιος).

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 31.08.2020 ΏΡΑ: 17.001.

Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ- Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία » και τον διακριτικό τίτλο « ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ» Κ Α Τ Α Του Ν.Π.Ι.Δ., Τριτοβάθμιου Σωματείου ,μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” (ΕΠΟ) και ΚΑΤΑ της με αριθμό 41/19 Αυγούστου 2020, Αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ως προς το σκέλος αυτής, που αποφασίστηκε « Το επόμενο Πρωτάθλημα της Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 , να διεξαχθεί με 18 Ομάδες … και προβιβάζονται οκτώ πρώτες Ομάδες από την Football League.»

2. Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ» Κ Α Τ Α 1) Της υπ΄αριθμ. 41/19.08.2020 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και 2) της ΕΠΟ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις