Την Δευτέρα στον Βόλο ο Περέα

Δύο μεταγραφές τουλάχιστον, προανήγγειλε για τον Βόλο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η μία από αυτές είναι του Κολομβιανού επιθετικού Χουάν Χοσέ Περέα, ο οποίος θα αποτελέσει μια πολύ αξιόπιστη επιλογή στη γραμμή κρούσης των «κυανέρυθρων». Ο 20χρονος επιθετικός, με πλούσιο ταλέντο, είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στην επίθεση του Βόλου.
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τα βρήκαν σε όλα, τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον Παναθηναϊκό (θα δοθεί ως δανεικός) και σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο Δευτέρα ο Περέα θα βρίσκεται στο Βόλο για να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Στο περσινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ είχε αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού εκ των οποίων τα τέσσερα στο βασικό σχήμα (με Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και Άρη), ενώ σημείωσε τρία τέρματα στα παιχνίδια των «πρασίνων» με ΑΕΚ, Λαμία και Ατρόμητο, παίζοντας ως αλλαγή. Επίσης, αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια Κυπέλλου, με την Παναχαϊκή, στα δύο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.
Με την απόκτηση και του Περέα, ο Βόλος διαθέτει δύο πολύ αξιόλογους ξένους επιθετικούς (ο άλλος είναι ο Γέντρισεκ), ενώ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες ικανοί στη γραμμή κρούσης.
Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί ένας ακόμη ποδοσφαιριστής στη μεσαία γραμμή, καθώς ανασταλτικά η ομάδα είναι πλήρες, μετά και την απόκτηση του Σέρτζιο Τέκιο. Στο κέντρο της άμυνας οι θέσεις είναι καλυμμένες, όπως και αυτές των ακραίων οπισθοφυλάκων. Το ίδιο ισχύει και στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση.
Θυμίζουμε, πως ο Βόλος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει πραγματοποιήσει (συμπεριλαμβανομένου και του Περέα) 14 μεταγραφές, ενώ υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και δύο ποδοσφαιριστές από την Κ19 του συλλόγου, ο Γιώργος Κανελλάκης και ο Παύλος Λογαράς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις