Μηνάς: «Η Νίκη είναι πληγωμένη και θέλει προσοχή»

Την Κυριακή η Φαρκαδόνα πήρε μια τεράστια νίκη κόντρα στον Αιγινιακό και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο στρατόπεδο της ΑΕΦ. Ένας από τους παίκτες που διακρίθηκαν στο ματς του Αιγίνιου ήταν ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, Περικλής Μηνάς ο οποίος αποκτήθηκε εξάλλου από τα Τρίκαλα για να κάνει την διαφορά.

Πιστεύατε ότι μπορείτε να πάρετε ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα;
Σε κάθε παιχνίδι δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο και να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Είμαστε μια ομάδα η οποία έχουμε παίκτες με εμπειρία και ταλέντο και δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο παρά μόνο τον ίδιο μας τον εαυτό. Στο Αιγίνιο ξέραμε ότι είχαμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές ωστόσο ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο και πιστεύω πήραμε μια δίκαια νίκη.

Τι θα πρέπει να κάνετε με τη Νίκη Βόλου;
Νομίζω ότι η νίκη κόντρα στον Αιγινιακό θα μας δώσει ώθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Ξεχάσαμε το ματς που πέρασε. Κρατάμε τους 3 βαθμούς και την συγκέντρωση που είχαμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιστορική ομάδα η οποία είναι πληγωμένη και θέλει μεγαλύτερη προσοχή. Είναι ένας δυνατός αντίπαλος και θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο προσεκτικοί και να δουλέψουμε σκληρά σε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας.

Ποιες οι διαφορές της περσινής Γ΄Εθνικής με την τρέχουσα σεζόν;
Οι ομάδες πάνω κάτω βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και πολλά κρίνονται από την μέρα θα βρεθούν. Είναι δύσκολη κατηγορία. Πέρυσι πιστεύω ότι ήταν πιο δυνατές οι ομάδες. Εμείς διαθέτουμε αξιόλογες μονάδες και έχουμε ως στόχο την παραμονή. Αλλά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια όπως συγχαρητήρια αξίζει και η διοίκηση που είναι κοντά σε ότι χρειαστούμε. Θέλουμε όλο τον κόσμο της περιοχής δίπλα μας.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις