«Θα μας κλέψουν για δεύτερη φορά την άνοδο;»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦ Ιεράπετρας κάνοντας λόγο για θέατρο του παραλόγου καθώς με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου έγινε δεκτή η προσφυγή των Χανίων και ακυρώθηκε η απόφαση της ΕΠΟ για 18 ομάδες στη Super League 2.

Η ανακοίνωση:

«Με  απόφαση  του  διαιτητικού  δικαστηρίου  την Παρασκευή, έγινε  δεκτή η προσφυγή  των Χανίων  και  ακυρώνει  την απόφαση της  ΕΠΟ  για  SL2 των 18 ομάδων.  Και  τώρα  εναπόκειται  στον υπουργό  αθλητισμού κ. Αυγενάκη  να πάρει το παιγνίδι  πάνω του  και  με νομοθετική ρύθμιση  να ορίσει ποια αναδιάρθρωση  ακριβώς  θέλει.

Δυστυχώς  έχομε να κάνουμε με θέατρο  του  παραλόγου. Και αν απλώς το παρακολουθούσαμε μπορεί να είχε και πλάκα. Όμως το ζούμε και το βιώνουμε στον ΟΦΙ με τον χειρότερο τρόπο.

Πέρυσι  πήραμε το πρωτάθλημα στην Γ  Εθνική  και  βρεθήκαμε  την επόμενη χρονιά λόγω αναδιάρθρωσης να παίζουμε στην τρίτη  πάλι  κατηγορία (football league).

Φέτος  με την τέταρτη θέση που κατέλαβε ο ΟΦΙ στην football  league η  ΕΠΟ  αποφασίζει  ότι  θα  παίζει  στην SL2  και  εν  αιθρία  εν μέσω  προετοιμασίας  για  αυτήν την κατηγορία, το διαιτητικό δικαστήριο  αποφασίζει να μας ξαναστείλει  στην football  league γιατί κάποια ομάδα έκανε  προσφυγή.

Αυτά  δυστυχώς είναι τραγικές καταστάσεις που δεν συνάδουν με στοιχειωδώς οργανωμένη πολιτεία.  Ποιος  αποφασίζει επιτέλους  για την αναδιάρθρωση; Η SL2 ; Η FL ; Η  ΕΠΟ ; Η  Κυβέρνηση ; Το Δικαστήριο; Και πρέπει οι ομάδες να γίνονται  ανσασέρ κάθε φορά που παίρνει απόφαση κάποιος από όλους αυτούς;

Τι  να πούμε πλέον; Θα μας κλέψουν για δεύτερη τον άνοδο; Ας  ελπίσουμε πως όχι μην έχοντας άλλη επιλογή».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις