Πέρασε η αποχή της SL1 από την ΕΕ της ΕΠΟ – Πώς ψήφισαν οι ομάδες

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού την Παρασκευή (4/9) ήταν η σχέσεις της λίγκας με την ομοσπονδία. Ο Παναθηναϊκός πρότεινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League (Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Αγραφιώτης) από την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με αφορμή το τελευταίο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και τον ορισμό του τελικού κυπέλλου Ελλάδος.

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν 8 ομάδες, συγκεκριμένα οι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης, Λάρισα, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ κατά της πρότασης ψήφισαν 6 (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Απόλλων, Βόλος, Λαμία και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ). Από την ψηφοφορία απείχε ο Παναιτωλικός. Ρόλο στο αποτέλεσμα, βάσει του συσχετισμού δυνάμεων στη SL1 έπαιξαν οι ψήφοι του Παναθηναϊκού, του ΟΦΗ αλλά και η αποχή του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League 1:

«Η Γενική Συνέλευση της Super League προχώρησε στην ομόφωνη έγκριση της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21, όπως και στην έγκριση των Προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17) αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Εγκρίθηκε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να απέχουν οι εκπρόσωποι της Super League, από την επόμενη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αποφάσεις της».

soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις