Αναβλήθηκε η έγκριση της προκήρυξης της Σούπερ Λιγκ 2 από την Ε.Ε. της ΕΠΟ

Μετά από πρόταση που έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Λεωνίδας Λεουτσάκος προς την ΕΕ της ΕΠΟ, οι ομάδες της SL2-FL πήραν παράταση αναφορικά με τις οφειλές τους από την περσινή χρονιά προς την Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τη mikriliga.com, αρχικά θα καταβάλλουν το 30% των οφειλών τους άμεσα και μέχρι τα τέλη του Οκτωβρίου θα δώσουν το υπόλοιπο 70%!

Η παραπάνω πρόταση-κίνηση από τον Λεωνίδα Λεουτσάκο έγινε για να διευκολυνθούν οι ομάδες των δύο κατηγοριών με σκοπό να μπορέσουν να προχωρήσουν σε μεταγραφές και να μην έχουν άμεσα επιπρόσθετα οικονομικά… βάρη, από την στιγμή που δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, η έγκριση της προκήρυξης για το νέο πρωτάθλημα της SL2 δεν συζητήθηκε, διότι απουσίαζαν οι εκπρόσωποι της SL1 και πήρε αναβολή για την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της SL2-FL, Λεωνίδας Λεουτσάκος στις 14:00 θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη για να συζητήσουν τι μέλλει γενέσθαι με τις δύο κατηγορίες.