Ανώτερος ο Ρήγας, 3-1 τον μαχητικό Πανιώνιο

Ο Ρήγας Φεραίος με σκορ 3-1 του μαχητικού Πανιωνίου στο Βασδέκειο για τη β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Στο 18′ η ομάδα του Βελεστίνου άνοιξε το σκορ (0-1) με τον Γάρο να τροφοδοτεί τον Καρακίτσο που πλάσαρε εντός περιοχής τον Χατζηαντωνίου. Τέσσερα λεπτά αργότερα και ο Σουγκάρης με έξοχο δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής πέτυχε το 0-2.

Στο 25ο λεπτό του αγώνα ο Γάρος τροφοδότησε κατάλληλα τον Καραγιάννη που προώθησε εύκολα από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-3, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ.

Στην επανάληψη και στο 52′ της αναμέτρησης ο Ν. Τσακίρης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή που κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Σταμέλου μείωσε σε 1-3 για τον Πανιώνιο.

Ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους χάθηκαν στο 65′ σουτ του Φούκη λίγο άουτ, στο 68′ σουτ του Αραμπατζή, επίσης, άουτ και στο 50′ καρφωτή κεφαλιά του Ράπτη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χατζηαντωνίου.

Στο 58′ σουτ του Κακάνη άουτ. Επίσης, η ομάδα του Βελεστίνου κατέγραψε σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 7′ με σουτ του Αραμπατζή μέσα από τη μεγάλη περιοχή,αλλά η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι. Όσον αφορά τους γηπεδούχους στο 15′ φάουλ του Καπάκη από τα δεξιά, αλλά ο Σταμέλος μπλόκαρε εύκολα, ενώ στο 29′ και στο 38′ ο γκολκίπερ του Ρήγα Φεραίου βρέθηκε σε ετοιμότητα σε σουτ του Τσακίρη και Κουτσαρνάκη αντίστοιχα.

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Χατζηαντωνίου, Αλμπανίδης, Βαρσαμας(80’Βαρβεκης), Μάρκος, Παπακώστας, Φώτου Ι., Ντόντης, Κιπτίου (46’λ.τρ.Σαρριδης), Καπάκης, Κουτσαρνάκης(46’Φώτου Δ.), Τσακίρης Ν.

Ρήγας Φεραίος: Σταμελος, Χότζα, Ακριβούσης (89’Κουκουτσελος), Ράπτης, Σταματίου, Σουγκάρης, Γάρος, Σταματοπουλος (51’Κακάνης), Αραμπατζής, Καραγιάννης(46’Φουκης), Καρακιτσος(85’Βαιοπουλος)

φωτό: Γραφείο Τύπου Πανιωνίου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις