Έτοιμος ο Βόλος για το παιχνίδι με τη Λαμία

Για τη Λαμία αναχωρεί σήμερα η αποστολή του Βόλου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (5/10) με την τοπική ομάδα (19.30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.
Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε όλη την εβδομάδα πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα, προκειμένου να φύγει από το ΔΑΚ Λαμίας με το θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της. Απέναντι σε μια ομάδα που άρχισε άσχημα το πρωτάθλημα, καθώς γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι ουραγός στη βαθμολογία.
Αν καταφέρει ο Βόλος και κερδίσει τη Λαμία, θα αποσπαστεί επτά βαθμούς από την αντίπαλό του, με τη διαφορά να είναι σημαντική, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του πρώτου στόχου που θέτουν οι «κυανέρυθροι», που είναι η άνετη παραμονή στην κατηγορία.
Ο Βόλος θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως η άμυνα της Λαμίας δέχεται με ευκολία γκολ, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε κανένα από τα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, με Λαμία, ΟΦΗ και ΑΕΚ. Συνολικά η Λαμία έχει δεχθεί οκτώ γκολ, εκ των οποίων τα δύο από τον ΟΦΗ εντός έδρας.
Από την πλευρά του ο Βόλος μπορεί να μην πέτυχε γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Άρη και ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό, ωστόσο, διαθέτει πολύ αξιόλογη μεσοεπιθετική γραμμή, ικανή να σκοράρει σε οποιαδήποτε άμυνα. Το απέδειξε, άλλωστε, στο ματς της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όταν σημείωσε δύο γκολ και πήρε σπουδαίο «τρίποντο».
Από την άλλη, ο Βόλος παρουσιάζεται συμπαγής στην άμυνα, καθώς έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα κι αυτό με χτύπημα πέναλτι από τον Μπρούνο Γκάμα στο παιχνίδι με τον Άρη. Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος, πως οι «κυανέρυθροι» αντιμετώπισαν ομάδες με έφεση στο σκοράρισμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις