Κι άλλη πρόκληση για Ολυμπιακό το αποψινό παιχνίδι με τη Αρμάνι

Μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μιλάνο (19:30- NS2) με στόχο επιπλέον αγωνιστική και βαθμολογική πρόοδο.
Η Euroleague είναι πάντα γεμάτη προκλήσεις και ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στο ΟΑΚΑ και στο ντέρμπι των «αιωνίων» μπαίνει στην πρώτη διαβολοβδομάδα, βασικά… υγιής! Και κατά δεύτερο λόγο για να αντιμετωπίσει δύο ομάδες που έχουν στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ. Απόψε την Αρμάνι Μιλάνο και την Παρασκευή την Μακάμπι. Όλα όμως έχουν τη σειρά τους και οι Πειραιώτες απέναντι στο Μιλάνο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους σε πρώτη φάση…

«Περιμένουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Να έχουμε συνοχή, να είμαστε πιο συμπαγείς, να μην έχουμε κενά διαστήματα. Στο προηγούμενο ματς φάνηκε βελτίωση. Περιμένουμε να είμαστε ακόμα καλύτεροι» είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε: «Το Μιλάνο δεν έχει χάσει ακόμα, έχει παντού νίκες. Πρέπει να κάνουμε κάτι έξτρα για να τους κερδίσουμε, είναι μία ομάδα που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία. Πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας, να είμαστε συμπαγείς και να πάρουμε το ματς, που τόσο θέλουμε». Πάντως ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν σαφής όταν τον ρώτησαν αν αυτό που γίνεται φέτος στην Euroleague συνιστά αλλοίωση πρωταθλήματος.

«Ξεκάθαρα» είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεν ξέρω πως το είχαμε ερμηνεύσει. Αν μία ομάδα κατεβαίνει με εφτά παίκτες, δεν μπορεί να κερδίσει το ματς. Η Ζενίτ δεν πήγε στην Ισπανία. Δεν είναι καλό αυτό. Είναι και θέμα συγκέντρωσης. Οι παίκτες ενδέχεται να φοβούνται να παίξουν. Αυτό συζητάμε μεταξύ μας οι προπονητές. Πώς να μιλήσεις για τακτική, όταν υπάρχουν κρούσματα; Είναι μία κατάσταση για την οποία άλλοι θα πάρουν τις αποφάσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις