Α. Κούρτογλου: Πρέπει απεγνωσμένα να βρούμε βαθμούς

Το ότι ο Γ.Σ Αλμυρού δέχθηκε το πρώτο γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα υποστήριξε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου, όσον αφορά την ήττα της ομάδας του από τον Διαγόρα με 2-0.

«Εμείς ήμασταν με την πλάτη γυρισμένη στον τοίχο. Πήγαμε στο Στεφανοβίκειο για να πάρουμε ό,τι μπορούμε, γιατί στο πρώτο παιχνίδι αδικηθήκαμε και χάσαμε από μία ομάδα, που σίγουρα δεν μας απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Όσον αφορά το ματς με τον Διαγόρα, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δημιουργήσαμε δύο-τρεις φάσεις, τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο το τέμπο ήταν το ίδιο, αλλά δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από ολιγωρία στο μαρκάρισμα σε στημένη φάση.

Μετά προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, ρισκάραμε και όπως γίνεται αυτές στις περισσότερες περιπτώσεις, πληρώσαμε το ρίσκο και δεχθήκαμε δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο Διαγόρας διαχειρίστηκε το παιχνίδι σωστά και χωρίς να απειλήσουμε ήρθε αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο προπονητής του ΓΣΑ.

«Εμείς σίγουρα δεν ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα, όπως θα θέλαμε, Βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμη. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, γιατί είμαστε για μια ακόμη φορά με την πλάτη στον τοίχο. Πρέπει απεγνωσμένα να βρούμε βαθμούς οπωσδήποτε» είπε αναφορικά με το μέλλον.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις