Αήττητος εκτός έδρας ο Βόλος και με καλό ποδόσφαιρο

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να δέχθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου γκολ από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, δεν σταμάτησαν να πιστεύουν πως μπορούν να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ. Και τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις, με τον Μπαρτόλο να σημειώνει το 1-1.
Ρίσκαραν στο τελευταίο 20λεπτο και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός επαναπαύτηκε στο 1-0. Βγάζοντας περισσότερη ενέργεια, έχοντας καλύτερη φυσική κατάσταση από τους «πράσινους», σωστή προσέγγιση του παιχνιδιού, έμειναν «όρθιοι» και παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας, με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε τρεις εξόδους.
Μάλιστα, έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στα τρία παιχνίδια μακριά από τον Βόλο, σημειώνοντας τα πέντε από τα επτά συνολικά τέρματα που έχουν πετύχει στα παιχνίδια.
Την επόμενη αγωνιστική οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ στο Πανθεσσαλικό, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 31/10.
Ο Σέρτζιο Τέκιο αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μέσα στην εβδομάδα θα φανεί κατά πόσο θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί».
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος υπέστη θλάση α’ βαθμού στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ επιστρέφει ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις